Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Stavbou roku 2012 je novostavba Divadla na Orlí

Stavbou roku 2012 Jihomoravského kraje je novostavba brněnského Divadla na Orlí pro Janáčkovu akademii múzických umění, porotu zaujal například i projekt zpřístupnění brněnské kostnice.

Organizátoři soutěže z Jihomoravského stavebního společenství včera předali vítězům ceny na stavebních veletrzích v Brně.

Nová hudebně-dramatická laboratoř JAMU vyhrála kategorii staveb občanské vybavenosti společně s novým informačním a studijním střediskem Veterinární a farmaceutické univerzity Brno.

V kategorii bytové výstavby vyhrál areál apartmánových domů v obci Pavlov u Dolních Věstonic na Břeclavsku, do kterého investovala společnost Pavlof s.r.o.

V oboru průmyslových staveb porotu nejvíce zaujala brněnská výrobní hala společnosti SK TECHNIK, u dopravních staveb silnice s tunely Dobrovského v Brně.

Zpřístupnění brněnské kostnice je nejlepší rekonstrukcí roku.

Z ekologických projektů zaujala porotu nejvíce investice do zlepšení kvality vod v řekách Jihlava a Svratka. Projekt souvisí s rekonstrukcí kanalizace a čistírny odpadních vod v Ivančicích na Brněnsku.

Zdroj: ČTK
Foto: www.grandprix-architektu.cz

Štítky stavby, ocenění, Jihomoravský kraj, novostavba, Divadlo na Orlí, Brno, Stavba roku, projekt, Janáčkova akademie múzických umění v Brně, okres Břeclav, Dolní Věstonice, Pavlov, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stavbou roku 2012 je novostavba Divadla na Orlí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.