Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Operní diva Senič pozvala své přátele na festival

Operní diva Pavlína Senič pořádá kažodročně ve Znojmě úspěšnou akci Hudební festival Znojmo. Ten se uskuteční v červenci a objeví se tam známá jména, například Saša Rašilov, Vladimír Franz, Karel Voříšek, Pavel Šporcl, nebo Felix Slováček mladší. Poslední dva jmenovaní jsou stejně jako Pavlína poměrně čerstvými rodiči, takže se nakonec řeč stejně stočila na děti.

Akce se zúčastnila i Pavlínina kolegyně z branže, těhotná Andrea Kalivodová. „Andrejka je úžasná, pořád pracuje, i když by si v pátém měsíci už zasloužila odpočívat. Ale když jí pošlu nějaký mail, odepíše mi na něj třeba ve dvě v noci. To malé bude určitě workoholik,“ popsala Senič se smíchem spolupráci s kolegyní. „Určitě by měla víc relaxovat a věnovat se sama sobě,“ dodala matka malé Lilianky.

Nicméně Andrea Kalivodová je opravdu živel a nicnedělání je jí cizí. „Jsem ráda, že mě Pavlínka pozvala, příští rok bych se ráda festivalu zúčastnila už naplno, letos to bude s ohledem na bříško jen v rámci podpory,“ uvedla Kalivodová, která ovšem prozradila, že společně se Senič chystají na konec prázdnin pro své posluchače přece jen jedno překvapení. Překvapením ovšem nebude jméno jejího potomka. „Bude to buď Adrian, nebo Richard. Vybrali jsme jména, která začínají na moje a partnerovou první písmeno,“ prozradila Kalivodová.

Na letní akci ve Znojmě ale v každém případě letos vystoupí otcové Pavel Šporcl a Felix Slováček mladší. Známý houslista má s herečkou Bárou Kodetovou dvě dcery Violetu a Sophii, Slováček pak pokračuje v tradici rodinného jména. „Mám syna Felixe, který je úžasný a moc veselý kluk. Přeju Andrejce, aby byl její malý taky tak v pohodě,“ dodal syn známého saxofonisty.

Napsala Dita Brančíková

Štítky pavlína, senič, Znojmo, festival, hudba, opera, kultura, zprávy, 2014, Felix Slováček, Pavel Šporcl, Andrea Kalivodová, Vladimír Franz, Saša Rašilov mladší, Karel Voříšek, hudební festival, Barbora Kodetová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Operní diva Senič pozvala své přátele na festival  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.