Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedinečná příležitost! VIP lístky na koncert ZAZ v prodeji

Nejpopulárnější francouzská zpěvačka současnosti ZAZ přijede 1. prosince do Brna a hala Vodova bude praskat ve švech. Kapacitu využijí fanoušci do posledního místečka. Vstupenky se prodávaly od začátku září a už měsíc před koncertem hlásili pořadatelé „vyprodáno“.

Od 19. listopadu však mají všichni obdivovatelé okouzlující Francouzky ještě jednu šanci se do našlapané haly dostat. Do prodeje jde totiž limitovaná edice exkluzivních VIP vstupenek. Zlaté stojí 1790 Kč a platinové 2790 Kč.

„Zájem o vstupenky je stále obrovský. Už od začátku měsíce přijímáme denně řadu mailů a telefonátů s dotazy, zda je možné vstupenky ještě nějakým způsobem získat. Jelikož někteří čestní hosté nevyužili naše pozvání, rozhodli jsme se nyní tato exkluzivní místa nabídnout fanouškům,“ říká Vilém Spilka, umělecký ředitel pořádajícího JazzFestu Brno. Do prodeje tak pořadatelé uvolnili několik desítek VIP vstupenek.

Se zlatými vstupenkami získají fanoušci dárek v podobě CD od ZAZ a garantovaný přednostní vstup bez front, takže při včasném příchodu můžou zamířit rovnou pod pódium. Platinové vstupenky zaručují také dárek v podobě CD a vstup bez front, ale navíc ještě DVD ZAZ, sezení na exkluzivních místech a po koncertě vstup do VIP zóny s rautem.

ZAZ, vlastním jménem Isabelle Geffroy, zpívá odmalička, studovala na hudební škole a obdivuje Boba Marleyho, Ellu Fitzgerald a Bobbyho McFerrina. Od roku 2001 prošla nejrůznějšími bluesovými a jazzovými kapelami, s nimiž vystupovala v marocké Casablance, Baskicku, Japonsku, Kolumbii, na Sibiři nebo u egyptských pyramid. V roce 2006 se vrátila do Paříže a trochu hudebně tápala. Vše se změnilo po setkání s producentem Kérredinem Soltanim, který pro ni složil hit Je Veux.

Ten jí otevřel cestu na velká pódia nejen ve Francii, ale po celé Evropě. V Česku si získala tisíce fanoušků při svých vystoupeních na ostravských Colours, nyní k nám přijíždí poprvé v rámci svého vlastního turné. To se váže k její druhé desce Recto Verso. ZAZ sice 10. listopadu vyšlo nové album Paris, ale show k němu začne připravovat až na začátku příštího roku.

TZ

Štítky koncert, vstupenka, VIP, Brno, Paříž, Bob Marley, Ella Fitzgeraldová, Bobby McFerrin, Japonsko, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jedinečná příležitost! VIP lístky na koncert ZAZ v prodeji  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.