Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Do Bratislavy přijede Jamie Cullum. Na koncert míří i Brňané

Sinatra v teniskách, jak někteří hudební kritici označují britského jazzpopového zpěváka, klavíristy a showmana Jamieho Culluma, vystoupí ve čtvrtek devatenáctého června poprvé na Slovensku. Koncert odehraje v Aegon aréně Národního tenisového centra v Bratislavě.

Lístky na Cullumovo vystoupení už mají stovky fanoušků nejen ze Slovenska, ale i z Brna. „Bratislava je asi nejbližší město, kde můžu svého oblíbeného zpěváka vidět. Už se moc těším, slyšel jsem, že jeho koncerty jsou skvělé,“ řekl například Brňan Marek Soukup.

Do Bratislavy se chystá také zpěvák Richard Müller. „Vnímám Culluma jako velkou osobnost, vynikajícího zpěváka a šoumena. Jeho vystoupení v pařížské Olympii je pro mě jedním z nejsilnějších hudebních zážitků,“ uvedl Müller.

Čtyřiatřicetiletého hudebníka si nenechá ujít ani první slovenská SuperStar Katarína Koščová. „Před pár lety jsem na něm byla ve Vídni a byl to velmi silný, hravý a zároveň vkusný a skutečně muzikantský koncert bez zbytečného divadla,“ nešetřila chválou Koščová.

Cullum vydal za patnáct let na hudební scéně šest studiových alb. Na kontě má i nominace na Zlatý Glóbus, Grammy a Brit Awards. Talent předvedl i na prestižních světových festivalech, jako jsou Glastonbury, Coachella nebo North Sea Jazz. „Fanoušci se v Bratislavě mohou těšit na vystoupení plné skvělých autorských skladeb, netradičních coververzí, ale i na spoustu improvizace,“ pozval mluvčí koncertu Ján Papač.

Vstupenky na koncert lidé seženou na stránce www.bacitybeats.sk a zaplatí za ně od devíti set korun po dva tisíce sedm set korun.

Poslechněte si Cullumův cover písně Don't Stop The Music:

Autoři

Štítky jamie, cullum, Bratislava, koncert, kultura, ba, city, beats, zprávy, Brno, 2014, Jamie Cullum, Slovensko, Aegon N.V., Richard Müller, Katarína Koščová, Česko Slovenská SuperStar, Vídeň, Grammy Award, Zlatý glóbus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Bratislavy přijede Jamie Cullum. Na koncert míří i Brňané  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.