Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Ples století, X Mas Hell, Saunová Noc velikánů, Chantal Poullain a Electroswing Silvestr

První dny po Vánocích věnujte blízkým a nabíráním sil. Stejně tak si dává odpočinek kulturní život v Brně. Ale dlouho to nevydrží. Obzvlášť konec tohoto týdne bude rušný – nečekaně, když nás čeká Silvestr. Tak se tento týden moc nepřejídejte, ať do nového roku můžete vkročit pravou nohou, nikoliv se vkoulit.

Že jsou Vánoce svátky klidu? To se každoročně snaží Fléda vyvrátit s akcí X Mas Hell, tentokrát již po šesté. V pátek 29. prosince se na Flédě ukáže Smack, Orion, Vladimir 518, PSH a další.

Chantal Poullain vás okouzlí svým charisma a francouzskými šansony ve čtvrtek 28. prosince v divadle Bolka Polívky. Během jejího koncertu se divák se na chvíli přenese někam do zapadlého pařížského baru.

Ples století neboli výroční ples divadla Husa na provázku bude v sobotu 30. prosince a jak jinak než v divadle. Zahrají Meteor z Prahy, Stones Beatles, Hvězdy na vrbě a Na protest. V rámci plesu se pak uděje speciální uvedení představení Ještě jednou o lásce, Na protest aneb Pokoj lidem dobré vůně, tentokrát včetně výletu provázkovskou tramvají, a Někam, kde bude krásně. Na závěr se těšte na ohňostroj. Tento ples rozhodně bude stát za to.

Užijte si poslední den v roce 2017 ve velkém stylu v klubu Fléda, kde se můžete těšit na dvě stage rozdělené podle různých hudebních žánrů, především elektronických. Na hlavní stagi zahraje Mekki Martin, Lahvisz, Kitt a Cveto.

Pokud bujaré večírky na Silvestra nejsou nic pro vás, tak byste mohli ocenit silvestrovský relax ve wellness Infinit Maximus. Tento rok je připravená saunová noc na téma Noc velikánů. Přivítejte rok 2018 netradičním způsobem s koupáním v termálních bazénech pod hvězdnou oblohou a saunovými show, které Vás provedou po stopách velkých osobností. Silvestrovský přípitek za doprovodu ohňostroje, raut a čokoládová fontána jsou samozřejmostí. 

Nebo si užijte si poslední den roku v electro-swingovém stylu. Pro silvestrovkou noc získá Sono Centru atmosféru elegantních tančíren a kabaretů. Živý band, skvělí DJs z Electro Swing Bohemia, lechtivé burlesque, unikátní boylesque a mnoho dalšího. A jelikož se jedná o nejstylovější Silvestr ve městě, nezapomeňte se i vy vystajlovat.

Pokud si chcete užít hity dob minulých tak na Melodce bude Oldschool Silvestr a ve Staré pekárně taky bude o zábavu postaráno.

Autoři | Foto Tomáš Hrivňák

Štítky Chantal Poullain, silvestr, divadlo, Vánoce, Brno, Fléda, ples, Vladimir 518, Bolek Polívka, The Beatles, Divadlo Husa na provázku, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Ples století, X Mas Hell, Saunová Noc velikánů, Chantal Poullain a Electroswing Silvestr  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.