Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SOUTĚŽ: Oblíbený herec a zpěvák Dušan Vitázek pokřtí v brněnském Metru debutové album

Pochází z města, které nemá žádné divadlo a nikdo z rodiny herecké vlohy neměl. Přesto se Dušan Vitázek vypracoval mezi nejúspěšnější muzikálové herce u nás. Nyní se chystá dobýt koncertní pódia. Už 15. listopadu v brněnském Metro Music Baru pokřtí své debutové album s názvem KDE. Držitel dvou cen Thálie desku pokřtí za asistence své kapely. Kmotry alba budou Zuzana Mauréry a Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy. 

„Rád bych všechny své fanoušky pozval na křest do Metra. Budou mít jedinečnou možnost zhlédnout přímo mě, Dušana Vitázka, který vystupuje sám za sebe. S autentickými skladbami, které vycházejí přímo ze mě,“ pozval muzikálový herec Městského divadla Brno.

Dušan Vitázek připravil své první album s divadelními kolegy. Vzniklo ve studiu Divadla na Orlí pod dohledem producenta Lukáše Janoty. Hercovi fanoušci se mohou těšit na celkem dvanáct slovenských i českých moderních písní s prvky tradičních balad, ale i osobní výpovědi s rockovým či bluesovým nádechem. Mezi hosty na albu najdou i jazzovou hvězdu Petra Lipu a Viktorii Matušovovou. Předprodej vstupenek na koncert běží na stránkách goout.cz.

Vyhrajte lístek pro dva na křest alba Dušana Vitázka v klubu Metro 15.11. 2017

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Foto Městské divadlo Brno

Štítky Dušan Vitázek, Zuzana Mauréry, Michal Kavalčík, Cena Thálie, Ostrava, divadlo, herec, hudební skupina, Lukáš Janota, soutěž, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Oblíbený herec a zpěvák Dušan Vitázek pokřtí v brněnském Metru debutové album  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.