Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Brno ožije kubánskými rytmy. Atmosféru prosluněného ostrova vykouzlí Fiesta Cubana con Vitamina

Azurová obloha, sluneční paprsky ve tváři, klaksony amerických veteránů. Horkost bílého písku, úsměvy krásných žen a galantnost mužů. Ale zejména, zejména hravost provokativních latinsko-amerických rytmů, semknuté siluety tanečníků a tanečnic v doprovodu melodie salsy, bachaty, merengue. Druhý ročník ryze kubánského festivalu opět roztančí Brno.

V loňském roce vás Fiesta Cubana con Vitamina přivítala profesionalitou tanečních lektorů, víkendem naplněným worshopy i kubánskou kuchyní. Fiesta Cubana con Vitamina vol. 2 se rozhodla inspirovat svým mladším ročníkem a na základě přání návštěvníků a s podporou Velvyslanectví Kubánské republiky i statutárního města Brna a vykouzlit  jedinečný taneční zážitek.

Vyladěná atmosféra, originální sestavy na workshopech, typické kubánské pokrmy i kvalitní rumy jsou již standardem. Hudba na 3 party ve 2 tanečních sálech v rukou těch nejlepších DJs a živý koncert kubánské kapely Carisma vás nenechá ani chvilku vydechnout.

Čím dříve si pořídíte FullPass – vstupenku na bláznivý kubánský víkend, tím pro vás bude výhodnější. Nechte upršený a smutný podzim za okny a dopřejte si od 17. do 19. listopadu v Kulturním domě Rubín kouzlo pravého Karibiku.

Tisková zpráva | Foto Dietrich Heusel

Štítky Brno, tanečník, festival

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brno ožije kubánskými rytmy. Atmosféru prosluněného ostrova vykouzlí Fiesta Cubana con Vitamina  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.