Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Do Brna přijedou příští rok rockové legendy Deep Purple

Skvělá zpráva pro všechny rockové fanoušky z Brna a okolí. Na jižní Moravu totiž příští rok zavítají legendární britští Deep Purple. V rámci své inFinte Long Goodbye Tour vystoupí 2. července 2018 v DRFG Areně. Lístky jdou do předprodeje zítra a začínat budou na 990 korunách.

Deep Purple, jedna z nejzásadnějších kapel všech dob, která byla v roce 2016 uvedena do Rock’n'rollové Síně slávy u nás naposledy vystoupila letos v květnu, kdy nadchla fanoušky v pražské O2 areně. 

„Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse a Don Airey, kteří tvoří VIII. sestavu v historii kapely, pokračují v krasojízdě v hardrockových šlépějích — ve stylu a nuancích jejich poslední tvorby jasně poznáte odkazy na starší počiny Deep Purple," uvedli kapelu na svém webu organizátoři ze společnosti Live Nation. 

Legendární hardrocková skupina slibuje parádní show. Vstupenky na jejich brněnský koncert budou na webových stránkách k dispozici již od zítřka.

Autoři | Foto Deep Purple Official Facebook

Štítky Deep Purple, Brno, hudební skupina, Jihomoravský kraj, DRFG Arena, Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse, Don Airey, Live Nation Entertainment, O₂ arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Brna přijedou příští rok rockové legendy Deep Purple  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.