Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Mig 21, Malá noc módy, PSH a Sweet Dream fest

Milujete sladké? No, tak asi samy víte, že potřeba je potřeba i spálit kalorie, které spořádáte. A hned druhým nejlepším sportem je tanec! Na Flédě vás tento týden čeká taková jízda, že si v sobotu můžete dopřát dortíků co hrdlo ráčí. A pokud máte rádi i exotické pokrmy, tak tento týden můžete snadno najít parťáka, se kterým ochutnáte celý svět.

Koncerty skupiny Mig 21 jsou vždy neskutečná show! Exkluzivní dvojkoncert populární taneční, pěvecké a striptérské skupiny Mig 21 nás čeká tento týden ve středu 1. a ve čtvrtek 2. listopadu. Na Flédě odstartují své podzimní tour Svoboda není levná věc. Připravte se na divokou show a taneční kreace Jiřího Macháčka. Uvidíme se pod pódiem, tohle si nemohu nechat ujít ani já!

Druhý ročník akce Malá noc módy představí skoro dvě desítky nezávislých návrhářů a značek. Letos se navíc můžete těšit na experimentální díla studentů architektury, fotografie a malby, kteří vybočí ze svých klasických prací a představí svůj vlastní pohled na módu. Na noc plnou originální módy se můžete těšit v sobotu 4. listopadu v netradičních prostorách staré Sokolovny na Srbské.

Ve dvou (nebo více) se to lépe táhne. No a kde jinde potkat parťáka na cesty než v Expediční klubovně. Přijďte v pátek 3. listopadu posbírat inspiraci na cesty a možná i najít spřízněnou cestovatelskou duši! A pokud nemáš plán zrovna někam vyrazit, přijď povědět svoje zážitky nebo si poslechnout historky z cest ostatních.

PSH, základní stavební kámen české rapové scény, přijedou odehrát v pátek 3. listopadu speciální koncert do brněnského Kabinetu Múz. Vladimír 518, Orion a Mike Trafik si drží výjimečné postavení už pěknou řádku let a přes spoustu dalších aktivit je pro ně značka PSH stále trademarkovou záležitostí, která plní kluby v Čechách i na Slovensku. Tento brněnský koncert bude speciální i tím, že jeho výtěžek půjde kolektivu Kulturou proti chátrání.

Sobota 4. listopadu bude pořádně sladká – čeká nás první ročník Sweet Dream festu, který Brno prý ještě nezažilo. Slibují nabídku všech možných sladkých pokrmů – od dortů, cupcaků, donutů, čokoládových pralinek, palačinek, waflí, zmrzliny, přes slaná jídla připravená na sladko, po nápoje, jako milk shaky, ovocné šťávy, kávy, česká i zahraniční vína a nebude chybět ani nabídka rumů a koňaků. Takže milovníci sladkého v sobotu zamiřte na náměstí Svobody!

Autoři | Foto Petr Olša

Štítky móda, Mig 21, Jiří Macháček, Vladimir 518, Fléda, Kabinet múz, pokrm, Česko, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Mig 21, Malá noc módy, PSH a Sweet Dream fest  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.