Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Parov Stelar, Tattoo Grand Prix, G´oldies party, Záviš a Dny zdRAWé stRAWy

Jak ten čas rychle plyne, že? Člověku přijde, jak kdyby sotva včera byly osmdesátky. Ale jsou tady i osoby, které koncertují dnes stejně jako před deseti lety, jako by se u nich zastavil čas. A když člověk na něco čeká, to ani posouvání ručičky od hodinek silou vůle nepomůže. Tento týden se trošku ohlédneme v čase i za časem.

Záviš, kníže českého pornofolku a více než svérázný písničkář, zahraje ve čtvrtek 18. října v klubu Livingstone. Ve čtvrtek 19. října vystoupí na Flédě kapela Skyline.

V páteční večer protančíte střevíce v rytmu electroswingu! Jedna z nejznámějších elektroswingových kapel, která se soustředí kolem rakouského producenta a DJe Marcuse Füredera, se vrátí do Brna. Parov Stelar vystoupí v pátek 20. října na brněnském výstavišti v pavilonu G1, který se jim podařilo před dvěma lety vyprodat, a přiveze s sebou nové album Burning Spider.

Největší taneční večírek ve stylu 80. a 90. let nás čeká v sobotu 21. října v Sono centru. Na G´oldies party si zavzpomínáte na největší hity těchto let. Protančená noc a vyzpívané hlasivky jsou jistota. Je na čase ve skříni najít outfit let dřívějších a vydat se do víru noci!

Přijďte se ponořit do světa časomír, potkat se s osobnostmi hodinářského světa, vyzkoušet si hodinky na Vaše zápěstí, vyslechnout si jedinečné přednášky a obdivovat ukázky hodinářské práce. Brno se o víkendu 20.-21. října stane centrem všech „watchlovers“. Čtvrtý ročník jediného veletrhu luxusních hodinek v České a Slovenské republice, Salon Exceptional Watches, se letos uskuteční v Moravské galerii v Brně – v Uměleckoprůmyslovém muzeu.

Jste zastánci přesvědčení, že co je zdravé, nemůže být dobré? Tak se přijďte přesvědčit o opaku do Městské tržnice ve dnech 19.-20. října, čeká vás totiž akce Dny zdRAWé stRAWy. Ne, nikomu se nepomátla klávesnice, jen název dává tušit, že o RAW – neboli živé jídlo nebude nouze.

Pokud jste fanatiky do tetování, víkend pro vás bude svátkem! Více než 150 tatérů z celého světa předvede své schopnosti na brněnském výstavišti. Nová akce nazvaná Tatoo Grand Prix dá 21. a 22. října prostor ostříleným mistrům i novým talentům. Jedním z cílů je představit kvalitní tetování jako umělecký směr v mnoha stylových podobách. 

Autoři | Foto Petr Olša

Štítky Parov Stelar, Grand Prix, hodinky, Brno, Skyline, Brněnské výstaviště, Fléda, Museum für angewandte Kunst, hudební skupina, Moravská galerie v Brně, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Parov Stelar, Tattoo Grand Prix, G´oldies party, Záviš a Dny zdRAWé stRAWy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.