Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Stadion Za Lužánkami ovládne ve středu největší venkovní studentská párty podzimu

Přes přeplněné prostory Flédy až na stadion Za Lužánkami. Taková byla dlouhá cesta několika studentů, která dala vzniknout zcela novému projektu. Pro tento rok se tedy již tradiční Masaryk Student Party přesouvá ven a pod krycím názvem Masaryk Student Open Air hodlá roztančit davy.

Poslední zářijová středa (27. 9.) návštěvníkům rozproudí krev lačnící po nejrůznějších hudebních žánrech. Na multižánrovém festivalu Masaryk Studen Open Air zazní  tóny od elektra přes EDM až po klasický rock. Vedle vítězů studentských kapel se objeví hvězdy jako UDG, Holden a Jananas. Dále se o hudební vyžití postará Milan Lieskovský, Matt Raiden, Lahvisz & Cerevatov, HeartBeats a další.

O zábavu a jídlo nebude nouze, to už k dobré hudbě a společnosti patří. V chill zóně se můžete těšit i na koktejlový bar, dýmky a studentské spolky. Masarykův festival je příležitostí pro všechny nové studenty na začlenění se. Starší mazáci zde naproti tomu mohou jaksepatří vykopnout semestr.

Lístky jsou v předprodeji za 100 korun na portálu smsticket nebo na vybraných prodejních místech ve městě. K dispozici budou i na místě za 150 Kč.

Uvidíme se Za Lužánkami. Bude to velký!

Tři šťastlivci vyhrají dva lístky na největší outdoorovou studentskou párty podzimu!

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Lužánky, Fléda, Holden, Milan Lieskovský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Stadion Za Lužánkami ovládne ve středu největší venkovní studentská párty podzimu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.