Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Červeným kostelem se v neděli rozezní koncert Na Hlavu. Pomůže otci rodiny v boji s nádorem

Již od sedmnácti let bojuje s nádorem mozku. Honza Vykydal i přesto neztrácí víru a zvládá s manželkou vychovávat dvouletého syna Matouška. Na pomoc rodině Vykydalových v těžké životní situaci se rozhodli jejich přátelé uspořádat benefiční koncert. V neděli se tak Červeným kostelem roznese hudba nadějných mladých hudebníků. Výtěžek koncertu "Na Hlavu" půjde na léčbu Honzy a zkvalitnění života jeho rodiny.

Už přes deset let bojuje Jan vykydal se zákeřnou nemocí. Za sebou má 4 operace, 2 ozařování a nyní i vchemoterapii. I přes náročnou léčbu se chce Honza co nejvíce věnovat rodině, která je v jeho životě nejdůležitější. S manželkou na mateřské a při léčbě chemoterapií to však nemají vůbec jednoduché.

Proto se jeho přátelé v čele s Martinou Sirovou rozhodli uspořádat benefiční koncert. „Od zvukařů, přes fotografy, moderátora a hudebníky, to dělají zdarma," prozradila hlavní organizátorka Martina. Na benefičním koncertu, jehož název "Na Hlavu" vymyslel sám Honza, se návštěvníci můžou těšit na mladé vycházející hudební hvězdičky.

Na pódiu se postupně představí dívčí pěvecká skupina Diamantes, která už vystupovala například s Petrem Kolářem a jejich repertoár z vybraných muzikálových, pohádkových i popových písní, dále sestry Jasanské, vynikající houslistky, jež si zahrály i s Pavlem Šporclem. Svůj talent předvede i zatím méně známý, ale neuvěřitelně talentovaný písničkář Michal Horák, kterého doprovodí a také sólově vystoupí saxofonista a klarinetista Ondra Dvořák. Celým večerem provede moderátor FTV Prima Josef Mádle. Během večera si budete moci vychutnat víno od vinařů Bukovský a Michna, kteří akci podpořili.

Benefiční koncert startuje v neděli od 18 hodin v Červeném kostele na Joštově ulici. Doporučujeme přijít dříve - kdo dřív přijde, ten dřív sedí! Tak buďte v neděli "Na Hlavu" a přijďte pomoci jednomu sympatickému tatínkovi a jeho rodině!

Štítky rodina, koncert, léčba, kostel, Červený kostel, rakovina, Pavel Šporcl, Petr Kolář, Michal Horák, FTV Prima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Červeným kostelem se v neděli rozezní koncert Na Hlavu. Pomůže otci rodiny v boji s nádorem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.