Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Swingový večer ve vile Tugendhat, Balet pod Petrovem, Den Starobrna a Hotfood festival

Sice prázdniny končí, ale začíná nám nová část roku a jak lépe ji začít než do ní vtančit? Ale najdou se i takový, kteří budou konec prázdnin nejraději v poklidu pozorovat přes zlatavý pivní mok. A pokud máte radši něco peprnějšího? No tak trošku přiostříme, o víkendu bude možnost!

Proč si neužít povyražení hned zezačátku týdne – třeba rovnou v pondělí? A ještě to můžete schovat jako výlet za kulturou! V pondělí 28. srpna bude v zahradě vily Tugendhat letní swingový večer, kde si nejen zatancujete, ale začátečníci se mohou naučit i základní kroky.

Vychutnejte si taneční mix toho nejlepšího z repertoáru Baletu NdB pod širým nebem a v nádherném prostředí pod brněnským Petrovem! Připraveno je pět večerů s bohatým programem. Tento týden se začíná v pátek 1. září a poslední představení bude v úterý 5. září. Těšit se můžete na baletní ukázky z různých inscenací.

Přijďte 1. září zakončit léto pod širým nebem na akci Electro Swing Open Air v areálu AHOY, který se nachází v blízkosti Brněnské přehrady! Hrát bude několik DJs, zrelaxovat můžete u vodní dýmky v chill out zóně a památku na zakončení léta si odnesete z fotokoutku.

Už tradičně patří na Mendláku první zářijová sobota pivu. Po roce je tady zas, tentokrát 2. září, Den Starobrna. Můžete se těšit na autogramiádu hráčů HC Kometa, křest dresů pro novou sezónu, vystoupení kapely Jelen, Davida Kollera a Support Lesbiens. Jo a pivo samozřejmě chybět nebude.

Šestý ročník největšího hotfood festivalu v Evropě se bude konat v sobotu 2. září na Riviéře. A společně s ním bude i oblíbený Apetit piknik, který je největším kulinářským a farmářským trhem v rámci Česka. Pro návštěvníky je kromě výborného jídla ze všech koutů světa připravený i bohatý doprovodný program a workshopy na dvou pódiích. A jako loni pokud to počasí dovolí, budou otevřeny i bazény, takže plavky sebou!

 

Autoři

Štítky vila Tugendhat, Brněnský Petrov, festival, David Koller, HC Kometa Brno, Support Lesbiens, Evropa, Česko, kultura

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Swingový večer ve vile Tugendhat, Balet pod Petrovem, Den Starobrna a Hotfood festival  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.