Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Legendární stadion Za Lužánkami ožije Létofestem. Vystoupí na něm i božský Kája

Doby, kdy na fotbal Za Lužánky chodily desítky tisíc lidí, jsou bohužel pryč. Stadion však rozhodně mrtvý není. Od Švanciho rozlučky v myslích a srdcích Brňanů opět ožil a nyní se mu vrátí i božský hlas. Tentokrát však nebude patřit tisícům Zbrojováků, ale domácí nesmrtelné hudební legendě Karlu Gottovi. Vedle mistra se na Létofestu v sobotu 19. srpna v průběhu dne představí další ikony české a slovenské rockové scény: Wanastovi Vjecy, Iné Kafe, Michal Hrůza, Portless nebo Marek Ztracený s Martou Jandovou.

Osm festivalů během jednoho léta. Taková je bilance letošní festivalové šňůry Létofestu 2017. Po Pardubicích, Budějovicích, Olomouci a Ostravě se dočká také Brno. A bude to unikátní akce.

„Díky spolupráci s brněnskou fotbalovou ikonou Petrem Švancarem, jsme si mohli dovolit využít pro konání Létofestu v Brně Stadion Za Lužánkami," pochlubili se organizátoři. Koupí vstupenky přes Švanciho stránky zároveň návštěvníci přispějí na údržbu stadionu.

Vedle zvučných jmen i bohatý doprovodný program

Jak už jsme avizovali, o zlatý hřeb festivalu se postará Karel Gott. Trochu netradičně však vystoupí už v podvečerních hodinách. Jako první totiž hrábnou do strun slovenští Iné Kafe. Po nich se představí oblíbený Michal Hrůza. Na Gottovo vystoupení pak naváží Portless. Druhé největší hvězdy večera Wanastovi Vjecy pak od tři čtvrtě na devět rozhýbou stadion a připraví pro Marka Ztraceného s Martou Jandovou.


Program Létofestu v Brně

13.00 - 14.00 Iné Kafe
14.45 - 16.00 Hrůza Michal
16.45 - 18.00 Karel Gott
18.45 - 20.00 Portless
20.45 - 22.00 Wanastowi Vjecy
22.45 - 00.00 Marek Ztracený + Marta Jandová


K létu nepochybně patří i grilování, a proto bude pro návštěvníky připraven grilovací plácek, kde si můžou sami ugrilovat a připravit hamburger a klobásu. Grilování proběhne v hodinových etapách, přičemž z každé etapy bude vybrán nejšikovnější grillmaster, který bude oceněn luxusním vybavením na domácí grilovačku.

Na Létofestech se budete nejen výborně bavit, ale máte i šanci pomoci těm méně šťastným, kteří trpí onkologickým onemocněním a chtějí se vrátit zpět do života. Nadace Můj Nový Život ve spolupráci s Létofestem umožní dětem a jejich rodinám vstup zdarma, a navíc nabídne všem návštěvníkům zajímavý program.

Vstupenky na Létofest jsou stále v předprodeji. Do pátku za cenu 430 korun, na místě o šedesát korun dražší. Podrobný program najdete na facebookové události nebo stránkách akce.

 

 

SOUTĚŽ o dvě vstupenky na brněnský Létofest 2017

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Autoři | Foto Karel Gott, Facebook, Létofest

Štítky Karel Gott, Lužánky, Marta Verner, Marek Ztracený, Brno, Michal Hrůza, soutěž, fotbal, České Budějovice, Pardubice, Olomouc, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Legendární stadion Za Lužánkami ožije Létofestem. Vystoupí na něm i božský Kája  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.