Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na koncertě pro UNICEF zahraje Tomáš Klus nebo Thom Artway. Úsměvem rozzáří Eva Samková

Málokterý hudební festival je svým zaměřením tak jedinečný, jako Hudbou pro UNICEF. Koná se ve spolupráci s Dětským fondem UNICEF a výtěžek je určen na podporu očkovacích programů. Návštěvníci hudebního festivalu, který se koná 3. června v letním kině v Tišnově, se mohou těšit na špičku domácí hudební scény.

 „Headlinerem festivalu bude náš věrný podporovatel Tomáš Klus. Vsadili jsme ovšem také na mladé publikum a pozvali velký objev poslední sezóny zpěváka Thoma Artwaye,“ jmenoval jedny z hudebních hvězd festivalu jeho ředitel Jan Schneider.

 

Ceny Anděl již dnes od 21:00 na ČT2! #cenyandel2016 #muze

Příspěvek sdílený Thom Artway (@thomartway),

Vystoupí také Chantal Poullain, brněnské skupiny Animé a Budoár staré dámy nebo pražská indie-rocková skupina Rituály. Do Tišnova se vrátí také populární hudební sdružení studentů a absolventů Jedličkova ústavu The Tap Tap.

„Překvapení čeká návštěvníky festivalu také v podobě festivalových hostů. K herečce Daniele Kolářové, která je od roku 2015 patronkou festivalu, se v letošním roce přidá také Eva Samková, olympijská vítězka ve snowboardcrossu ze Soči v roce 2014,“ prozradil Schneider.

Festivalový areál se v Tišnově v sobotu otevře o půl druhé a nabídne také bohatý doprovodný program pro děti. Více informací a podrobný program na facebookové události.

Tisková zpráva

Štítky UNICEF, Eva Adamczyková, Tomáš Klus, Thom Artway, festival, Tišnov, hudební festival, koncert, Jan Schneider, Chantal Poullain, Ceny Anděl, ČT2

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na koncertě pro UNICEF zahraje Tomáš Klus nebo Thom Artway. Úsměvem rozzáří Eva Samková  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.