Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Přivítejte jaro z výšky. V sobotu se otevře věž Staré radnice

Turistické informační centrum v Brně zahají novou sezónu akcí s názvem MOJE Brno - TO JE oslava v sobotu v Panenské ulici. Radniční věž se po rekonstrukci znovu otvírá pro veřejnost. Zdolejte všech 173 schodů a užijte si netradiční pohled na Brno.

Nové informační centrum TO JE Brno v Panenské ulici nabídne kromě kulturního a gastronomického programu také netradiční procházky s průvodnci a křest autentického průvodce přímo v ulici.

Při návštěvě akce MOJE Brno získáte otisk originálního razítka zaručující slevu na vstupném, která platí právě na věž Staré radnice. Dále i do brněnského podzemí, Moravské galerie – Uměleckoprůmyslového muzea, na hrad Špilberk a do Krytu 10-Z a jeho Mléčného baru Marcela Ihnačáka, která je platná celý měsíc a vztahuje se na polévku, bagetu a salát.

Zdroj: TICmB

Štítky Brno, radnice, Marcel Ihnačák, slavnost, Brněnské podzemí, Uměleckoprůmyslové muzeum v Brně, Místodržitelský palác, Špilberk, jaro, turistické centrum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přivítejte jaro z výšky. V sobotu se otevře věž Staré radnice  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.