Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Moravské uzené, Noc reklamožroutů a italský design

Pestrý a rozmanitý. Takový bude nadcházející víkend v Brně pro všechny, kteří se rozhodnou nesedět doma a využít čas aktivně. Na své si navíc přijdou jedlíci, estéti i televizní nadšenci.

 

 

V sobotu ožije Fléda nejlepšími světovými reklamami. Do Brna se po roce vrací Noc reklamožroutů. Ta nabídne nejlepší světové reklamy. Program slibuje téměř 300 spotů z 50 zemí světa v bloku trvajícím 5 hodin. 

Seznámit se s italským designem a vyzkoušet si několik designérských postupů od návrhu nábytku, módy, ilustrace až po interaktivní design mohou zájemci tento víkend v Uměleckoprůmyslovém muzeu na Husově ulici. To vše je připraveno v rámci akce Italian Design Days.

O víkendu rozhodnou návštěvníci hradu Veveří, kdo bude letošním králem moravských uzenářů . Vedle toho moravští uzenáři představí nejširší výběr voňavých párků, pikantních klobásek, paštiček, salámů, slanin a mnoha dalších výrobků. Nebude chybět pravá moravská zabíjačka, řemeslný jarmark, hry pro děti, muzika ani divadlo.

Zdroj: MMB

Štítky design, Brno, Fléda, Hrad Veveří

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Moravské uzené, Noc reklamožroutů a italský design  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.