Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Věhlasný Bratislava Burlesque vyráží poprvé za hranice, svou odvážnou show představí v Brně

Elegance, smyslnost, ženskost. Ale také odvaha, erotika a provokace. Tak by se dal vystihnout novodobý burlesque. A právě na něj se mohou 11. února těšit diváci v Brně v Klubu Radost. Po několika letech úspěšné domácí produkce vyráží totiž věhlasné uskupení Bratislava Burlesque se svojí show poprvé za hranice.

Burlesque je umění odhalování se a svádění. Umění plné humoru a satiry s bohatou historií. Název vychází z italského slova "vtip". Původně šlo o hudebně dramatický žánr, jenž je spojen se zveličováním a ironií. Dnešní představitelky ho však posunuly na vyšší úroveň - scénická vystoupení mívají erotickým nádech. Elegance, smyslnost, ženskost a fakt, že se tanečnice nikdy nesvléknou úplně do naha, to jsou nakonec faktory, které dělají vystoupení zajímavé a napínavé.

Bratislava Burlesque je první a jediný burlesque hub na Slovensku, který produkuje originální a velkolepá celovečerní představení. Mnohé jejich členky vystupují na vělkých festivalech v Evropě i Severní Americe.

Do Brna přijíždí bratislavský burlesque s tím nejlepším, co v repertoáru má. Organizátorky slibují atmosféru plnou erotiky a humoru. V průběhu večera vystoupí několik světoznámých showgirls. Lotta Love rozproudí krev v žilách spojením vizuálních lahůdek, drzosti a tance. Catrice Cat vás svede svou dechberoucí krásou a půvabem. 

O pulzující atmosféru plnou aplausu sa postará Lady Vivian. Oslňující kostýmy předvede Magie Noire. Do kolen vás dostane jiskřivý koktejl komických a energických čísel v podaní Diamond Fairy a nebude chybět ani roztomilý anděl s ďáblem v těle Lena Del Vanilla.

Mimo nabitou show se mohou návštěvníci těšit na soutěž o nejlépe oblečného diváka a tombolu s hodnotnými cenami. Lístky jsou v prodeji online na smsticket.cz. Dveře Klubu Radost se návštěvníkům otevřou v sobotu 11.2. 2017 ve 20 hodin, představení začíná o hodinu později. 

Tisková zpráva

Štítky Bratislava, Brno, umění, Slovensko, Evropa, Severní Amerika, erotika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Věhlasný Bratislava Burlesque vyráží poprvé za hranice, svou odvážnou show představí v Brně  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.