Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Na výstavišti v červnu vystoupí londýnská kapela Placebo

Londýnská skupina Placebo, která patří ke špičce alternativní scény, vystoupí 26. června v Brně. Koncert se uskuteční v pavilonu G na brněnském výstavišti, informoval dnes novináře Petr Novák z agentury Live Nation. Kapela slibuje průřez repertoárem z celé dvacetileté kariéry.

"Řekněme, že budeme hrát skladby, u kterých jsem se zapřísáhl, že je již nikdy hrát nebudeme. Myslím ale, že nastal čas, abychom si uvědomili, že mnoho fanoušků Placebo je opravdu chce slyšet," uvedl v tiskové zprávě kytarista a zpěvák Brian Molko.

První řadové album nazvané Placebo vydala skupina v roce 1996. Loni se vydala na turné ke 20. výročí debutu, zastavila se i v Praze. U příležitosti jubilea loni vyšla kompilace A Place for Us to Dream.

Letošní rok bude v Brně bohatý na koncerty zahraničních hvězd. Promotéři dosud ohlásili například koncerty skupin Kiss a Europe, přijede zpěvačka Macy Grayová nebo uznávaná jazzová vokalistka Diana Krallová. Lístky na Placebo budou v prodeji od středy za 990 korun.

Zdroj: ČTK
 

Štítky hudební skupina, Petr Novák, Brno, Live Nation Entertainment, kongresové centrum, Brněnské výstaviště, Brian Molko, Macy Gray, Diana Krall, Praha, koncert

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na výstavišti v červnu vystoupí londýnská kapela Placebo  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.