Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

HEART OF MUSIC: Hvězdy československé hip hopové a rapové scény v Brně

Objevuje se hip hop ve vašem hudebním playlistu? Tak byste rozhodně měli zbystřit, jelikož 11. listopadu proběhne v Brně na výstavišti největší hip hopová halová akce v Česku. Na HEART OF MUSIC se představí ti nejlepší z československé hip hopové a rapové scény.

 

Nový projekt HEART OF MUSIC, pod taktovkou ALL-IN CONCERTS, přináší do České republiky edici unikátních koncertů. První z nich, který proběhne na brněnském výstavišti, je zaměřený na žánry hip hop a rap. Tato agentura mimo jiné zorganizovala v Brně White show Majka Spirita i jeho Black tour, koncerty Kontrafaktu, Rapmasters či ojedinělou road show Komici s.r.o. The Tour, která objela celou Českou republiku, a navštívilo jí přes devět tisíc lidí.

Pro první hip hopovou edici bude na brněnském výstavišti připraven nejmodernější pavilon P s několikatisícovou kapacitou. Na jednom místě se představí to nejlepší z československé scény. Rytmus, Ego a Anys zde spojí síly a vystoupí společně jako Kontrafakt, Majk Spirit se svým live bandem zahájí v Brně svojí PrimeTime Tour. Separ s DMS, Ektor, Pil C, El Nino, Aless či Nerieš jsou pomyslnou „třešničkou na dortu“, která zde nesmí chybět.

Pro návštěvníky je připraven speciální Street food area s nejlepšími podniky nejen z Brna, takže okoralé hranolky na večeři nehrozí. K dispozici budou prodejní stánky s merchem interpretů i stánky našich partnerů se speciálními nabídkami. Mezi koncerty můžete zrelaxovat v chill-out zóně nebo se osvěžit na baru. Ve VIP zóně bude Party stage, kde budou hrát jedni z nejlepších DJs u nás.

Aktuálně v předprodeji pořídíte limitované vstupenky klasik i VIP za zvýhodněnou cenu a zažít nejlepší halovou hip hop akci tohoto roku. Hlavní výhodou VIP lístku je nejen speciální sektor v blízkosti pódia, s nejlepším výhledem na interprety, ale i speciální zázemí s nadstandartním servisem. Vstupenky můžete zakoupit na webu HEART OF MUSIC, na stránkách TICKET PRO nebo v kamenné prodejně Indies Brno.

PR text

Soutěž o vstup na největší hip hopovou show v Česku HEART OF MUSIC zdarma

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Brno, koncert, Česko, hip hop, VIP, Brněnské výstaviště, kongresové centrum, Rytmus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HEART OF MUSIC: Hvězdy československé hip hopové a rapové scény v Brně  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.