Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Oblíbená electro-swingová událost roztančí brněnské Sono Centrum

Podzimní turné oblíbené Electro Swing Fever nevynechá Brno! Vyhlášená electro-swingová událost pro milovníky stylové zábavy slibuje, že vás vtáhne do víru nezapomenutelné atmosféry plné elegance. Sono Centrum 22. října přivítá francouzskou kapelu a spoustu dalšího.

 

Pestrý lineup zdobí živá electro-swingová kapela Lamuzgueule. Na pohled mladá francouzská partička si ničím nezadá s velkými electro-swingovými velikány. Stereotypní swingové tempo dokáží zcela rozmetat líbivým popem, tvrdším hip hopem i současným elektronickým soundem. Pokud vládnete řečí země vína a sýrů, pak se budete bavit ještě o něco více, jejich texty jsou totiž třeskutě ironické.

Za mixážním pultem se během nablýskané noci vystřídá rovnou čtveřice DJs v čele s nezaměnitelnou slovenskou dvojicí Swing Thing & Papa Django. Prestižní československý booking Electro Swing Bohemia tentokrát kromě nich navíc obsadí další dva jejich kolegy z Prahy: statného DJ Swing Gardena a charismatického producenta Maxe W.

O doprovodný program nebude nouze. Na návštěvníky čeká zábavný swingový workshop pod vedením odborných lektorů ze Swing Wings Brno a také dech beroucí burlesque show v podání okouzlující Miss Cool Cat z Prague Burlesque. O vizuální zážitek se postarají stagedesigneři Visualove. Kdo si bude chtít užít electro-swingovou parádu dosyta, může se nechat vyfotit ve stylizovaném fotokoutku nebo si pochutnat na sladkých dortících od Future Sailors.

Electro Swing Fever startuje ve 21:00, aktuální informace o akci naleznete na facebookové události akce. Vstupenky jsou v předprodeji online na serveru GoOut.cz.
 

Facebooková událost

Předprodej

Tisková zpráva

Soutěž o 1+1 vstupenky na Electroswing v SONO centru

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Sono Centrum, Brno, hudební skupina, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oblíbená electro-swingová událost roztančí brněnské Sono Centrum  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.