Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Za vřelé letní přivítání na Špilberku odmění ve čtvrtek Flédu „Nafrněná“ Bára Poláková

Mnozí možná ještě pamatují vydařený koncert Barbory Polákové v létě na Špilberku. Zpívající herečka, jež loni vydala své debutové album Kdo je tady víc než ty, se opět vrací do Brna.

 

 

Zpívající herečka Barbora Poláková zaznamenala první úspěchy v roce 2012 na serveru Youtube s „valentýnskou“ písní Kráva, ironickým songem Nafrněná a protestsongem Sami, který nazpívala s Davidem Kollerem. V listopadu 2015 vydala debutové album, na němž se významně podíleli mezinárodně uznávaný producent Jan P. Muchow a pianista David Hlaváč.

Deska obsahuje deset písní, kterým nechybí silné sdělení ani notná dávka nadhledu. Místy ironické, jindy poetické texty si zpěvačka psala sama, což přispívá k přirozenosti a lehkosti celé, místy až komorní, desky.

Kromě vysokých příček v hudebních hitparádách zaujala Poláková i hudební kritiky. Akademici ji letos v dubnu ocenili dvěma soškami Anděl za objev roku a píseň roku.

Brněnský koncert Barbory Polákové bude součástí turné Kdo je tady víc než ty a zpěvačku na něm doprovodí David Hlaváč, Zdeněk Urbanovský, Přemysl Matějovic, David Bartošek, Markéta Stehlíková, Petr Zatloukal a Kateřina Sedláková.

Zdroj: Fléda

Soutěž o 1+1 vstupenky na koncert Barbory Polákové

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Barbora Poláková, Špilberk, Fléda, David Hlaváč, Brno, koncert, David Koller, Jan P. Muchow, YouTube, Kateřina Sedláková, Markéta Stehlíková, Petr Zatloukal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za vřelé letní přivítání na Špilberku odmění ve čtvrtek Flédu „Nafrněná“ Bára Poláková  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.