Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Cestovatelský F*ck up, deskové hry, Monkey Business, Prago Union a Hrnem Brnem

Jak se vyrovnáváte se sychravým počasím? Nejlepší možností by podle mě bylo zmizet do teplých krajin. Pokud to ale povinnosti nedovolují, cestuji aspoň v myšlenkách. Ideálně, když mi o cestování vypráví někdo, kdo poznal kus světa. Nebo se před zimou zavřít do tepla a hrát deskové hry? To je podle mě věc, která k podzimu a zimě patří. A když už člověk neví co by, tak pomůže zahřát zevnitř, pár loků něčeho ostřejšího dělá divy.

Nesnášíte, když se vše kazí na poslední chvíli? A co teprve, když se věci zhatí krátce před odjezdem na jiný kontinent? To je teprve nemilé. F*ck Up při cestování je něco mezi cestovatelskou přednáškou a stand-up vystoupením.  Barbora Pečeňová procestovala třicet zemí ze třech kontinentů, zažila bezpočet kopanců a špatných zkušeností, i ne zrovna nejlepších zkušeností. A cestuje dál. O touze cestovat povypráví v úterý 11. října v kině Scala.

Prago Union jsou po roce opět zpátky na Melodce! Tato hip hopová skupina vystoupí ve čtvrtek 13. října, přidá se k nim i živá kapela Champion Sound. Den nato, ve čtvrtek 14., vystoupí na Flédě, u příležitosti jejich nové tour, kapela Monkey Bussiness.

Deskové hry nejsou jen pro děti. Můžete se o tom přesvědčit od pátku 14. října do neděle 16. října na festivalu deskových her Další velké hraní v klubu Mystica. Počasí nevypadá na víkend zrovna nejlépe a u her se pobavíte rozhodně lépe, než u televize. Tak si pojďte hodit kostkou.

Tour de club? I tak se dá nazvat akce Hrnem Brnem se Starobrnem. Zaplatíte stovku a můžete navštívit šest různých klubů, v nichž se vystřídá přes dvacet kapel a DJs.  Do akce se zapojil Eleven Club, favál, Fléda, Melodka, Mersey a Metro Music Bar. Další skvělou věcí je zajištění kyvadlové dopravy mezi kluby, tudíž nebudete muset spoléhat na rozjezdy.

Rádi ochutnáváte nové věci nebo jste stoupencem veganské či RAW stravy? Tak vás potěší sobotní festival jídla na Malé Americe. Kromě ochutnávání na vás 15. října čekají i workshopy a přednášky. Myslí i na ty nejmenší a je zde připravený doprovodný program pro děti.

Aneta Krikelová

Štítky desková hra, Brno, Monkey Business, hudební skupina, Fléda, Scala, cestování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Cestovatelský F*ck up, deskové hry, Monkey Business, Prago Union a Hrnem Brnem  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.