Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Avantgardně rockoví UŽ JSME DOMA oslaví na Flédě 30 let a novou desku

Rockoví avantgardisté UŽ JSME DOMA se 15. prosince na jubilejním brněnském koncertě ohlédnou za 30 lety tvorby tak, jak se patří. Bez stesku po zlatých časech se kapela na Flédě vrhne do budoucnosti s čerstvou nahrávkou „Tři křížky“.

Nová deska rekapituluje ty nejlepší písničky za poslední 3 dekády, pracuje s nimi však ve zcela novém aranžmá s důrazem na svěží a moderní zvuk. 

Na koncertě zazní legendární hity, které kapela osvěžila hrou s tempem i škatulaty s nástroji. Skladba Jessica tak na best of desce například vyměnila piano za kytaru, z Hollywoodu se stala latina a v Korozi se objeví valašská notečka a valčík na 4 doby,“ dodává Veronika Duchoňová z klubu Fléda.

Při výběru písní na desku Tři křížky pomáhali UŽ JSME DOMA i její fanoušci. Ti na internetu hlasovali o největších hitech, které kapela následně pro album přearanžovala. Novou nahrávku představila čtveřice stejnojmenném turné. Koncertní šnůru kapela slavnostně zakončí 15. prosince 2015 v brněnském klubu Fléda a 20. prosince 2015 v pražské Arše.

O UŽ JSME DOMA

UŽ JSME DOMA (UJD) je progresivní česká rocková kapela, která za dobu své existence odehrála přes 2000 koncertů a navštívila přes 37 zemí světa. Především díky své originalitě, ale také díky své píli a nezlomné vůli, pronikli UJD  po roce pádu železné do evropských  klubů  a  vzápětí i na severoamerický kontinent, Japonska či Nový Zéland. Hudba UJD je již od počátků punkově přímočará, přitom však velmi rafinovaně propracovaná po kompoziční i textové stránce. Živá vystoupení navíc oplývají nespoutanou energií s nezaměnitelným punc avantgardy.

Už jsme doma, Fléda, 15. prosince, 20:00

Vstupné: předprodej 180 Kč / na místě 220 Kč
Facebook událost

Tisková zpráva

Štítky Fléda, hudební skupina, koncert, Hollywood, Facebook, Japonsko, Nový Zéland

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Avantgardně rockoví UŽ JSME DOMA oslaví na Flédě 30 let a novou desku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.