Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Festival Fingers Up představuje další zahraniční hvězdu, kromě rebelky MØ přijedou i britští The Wombats

Festival Fingers Up se ve svém pátém ročníku zaměřil na zahraniční kvalitu. Do Mohelnice přijede kromě dánské zpěvačky MØ také britská indie-rocková kapela The Wombats nebo němečtí Pool. Žánrové kapely nejsou jediným tahákem festivalu, ten sází i na nevšední tématické zážitky a zkušenosti z gastronomie, sportu, umění nebo třeba módy.

Pátý ročník festivalu Fingers Up bude ve srovnání s jinými tuzemskými festivaly netradiční. “Za uplynulé čtyři ročníky jsme získali velmi cenné zkušenosti, které chceme tento rok zúročit. Rozhodli jsme se uspořádat přelomový ročník. Jsme přesvědčeni, že festival není jen o kvalitní hudbě, ale také o skutečně nových a netradičních zážitcích, objevování, přátelství a emocích. Uděláme proto maximum, aby zrovna náš festival byl tím, ze kterého se vám jednoduše nebude chtít zpět domů,” říká Petr Elgner, jeden z pořadatelů festivalu.

Festival Fingers Up bude odlišný také svým areálem. Celý víkend totiž návštěvníci stráví v Morava Mohelnice Campu, který nabízí například několik druhů ubytování, včetně chatek pro více osob, vlastní bazén nebo restauraci. Fingers Up 2015 proběhne 7. - 8. srpna, kde kromě zmíněných interpretů vystoupí například indie rockeři Bilderbuch (AT), rockoví Kensington (NL) nebo populární Fickle Friends z Anglie. Z Čech uvidíte například Vypsanou fixu, pop-punkové Rybičky 48 a O5&Radeček.

Kompletní line-up a více informací naleznete na www.fingersup.cz .

O festivalu Fingers Up

Hudební festival Fingers Up se chce vymanit ze stereotypu, který vládne na české hudební scéně. Klade důraz na atmosféru, zážitky a hlavně emoce. V následujícím ročníku 2015 se chce definitivně odlišit od ostatních festivalů a návštěvníkům nabídnout neobvyklé možnosti, jako workshopy s kapelou, jídlo ve vysoké kvalitě a od místních dodavatelů, street art, fashion market, spousty sportovních zážitků nebo třeba možnost ve volbě ubytování. Fingers Up je žánrový, nevšední a přestavuje především zahraniční kapely.

Tisková zpráva

Štítky festival, hudební skupina, The Wombats, Fingers Up, Mohelnice, umění, gastronomie, Vypsaná fiXa, Rybičky 48, Česko, Anglie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Festival Fingers Up představuje další zahraniční hvězdu, kromě rebelky MØ přijedou i britští The Wombats  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.