Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Volně pobíhající dobrman v Brně pokousal malého pejska a povalil jeho majitelku

Agresivní volně pobíhající pes v Brně napadl starší ženu se psem. Psa nakonec naštěstí zahnal náhodný kolemjdoucí, žena vyvázla bez zranění, její pejsek bohužel ne.

Incident se odehrál v sobotu odpoledne v Havlíčkově ulici. Muž volající na linku 156 popsal, že proti ženě venčící menší plemeno náhle přiběhl volně pobíhající středně velký pes, a menšího psa prý pokousal.

Šokovaná šestašedesátiletá majitelka se pokusila dalšímu napadání zabránit, ale dobrman ji povalil na zem. Přivolaným strážníkům sdělila, že ona sama je v pořádku, zraněný byl ale její pes.

Přivolané hlídce ukázala čerstvé zranění na jeho těle i krvavé stopy na svém kabátě. Ženu zachránil osmašedesátiletý náhodný kolemjdoucí, který k útočícímu psovi přiskočil a odehnal ho.

Strážníci následně zjistili, že dobrman patří devětatřicetileté ženě. Ta přiznala, že jí zvíře v nestřeženém okamžiku uteklo ze zahrady. „Svoje zavinění nepopírala a poškozené vyšla vstříc tím, že ji se zraněným psem odvezla k veterináři. Případ bude mít dohru u správního orgánu," uzavřel mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Štítky dobrman, napadení, pes, majitelka, Brno, úraz

Volně pobíhající dobrman v Brně pokousal malého pejska a povalil jeho majitelku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.