Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Burčákový pochod, Little Big, Brněnská 16, Ventolin a Food Truck Festival

Že byste na podzim nejraději trávili veškerý volný čas doma? Kdepak, je třeba se zahřát pohybem. Ať už tanečními kreacemi nebo rychlou chůzí se sklenkou v ruce. 

Ruská rave kapela Little Big po dvou letech zavítá opět do Brna. Do Boby centra dovezou v pondělí 7. října nejnovější album Antipositive, Pt. 1 a Antipositive, Pt. 2. 

Mezinárodní festival krátkých filmu Brněnská 16 slaví 60. narozeniny ve velkém stylu. Jako warm-up v úterý 8. října bude koncert Ventolina v Kabinetu Múz. Od středy 9. října do soboty 12. října se můžete těšit na soutěžní snímky a doprovodný program.

Burgery, hranolky, wafle, maso, vegetariánské i veganské dobroty – to všechno na čtyřech kolečkách s jednou stříškou. Že nevíte, o čem mluvím? Od pátku 11. října až do neděle 13. října bude u Vaňkovky Food Truck Festival, kde ochutnáte pouliční jídlo všeho druhu.

Koncert českého rapera a zpěváka Ladislava Raego Phama v pátek 11. října rozezní zrekonstruovaný prostor Radosti v Brně. Známý raper, který se prosadil i v USA, zahraje své nejznámější skladby včetně hitů Ty a já, Vodopád či Proč mě namotáváš. Raego si dokázal získat fanoušky i bez nahrávací společnosti, jeho skladby mají šedesát milionů zhlédnutí.

sobotu 12. října nás čeká 43. pokračování již velmi tradiční a hojně navštěvované akce – Burčákový pochod. Užijte si putování osadou vinných sklepů Šidleny u Milotic, s možností pokračovat v pochodu směrem Dubňany a samozřejmě se skleničkou v ruce.

neděli 13. října nás čeká v Otevřené zahradě Dýňová slavnost.  Zahrada oděná do barev podzimu nabídne svá prostranství i zákoutí kulinářským, výtvarným, hudebním i herních zážitků pro děti i dospělé.

Štítky Tipy na týden, kultura, Little Big, Brno, Brněnská 16, Kabinet múz, USA

TIPY NA TÝDEN: Burčákový pochod, Little Big, Brněnská 16, Ventolin a Food Truck Festival  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.