Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

EH! Život je krásnej! aneb zábavné vzpomínání Miroslava Etzlera a Petra Halberstadta 

PR článek

Odhoďte starosti a ponořte se do příjemného povídání a vzpomínání v pořadu EH! Život je krásnej! v premiéře divadelní společnosti StageArtCz, jejíž domovskou scénou je Divadlo Bolka Polívky. Divácký ohlas ke svým inscenacím sklízí i při hostování v řadě míst celé republiky.  Premiéru pořadu zábavného vyprávění a vzpomínání dvou přátel - herců Miroslava Etzlera a Petra Halberstadta nabídne 4. října.

Pokud máte rádi veselí, smích, humor a dobrou zábavu, tak je tento pořad určen právě vám. Miroslav Etzler i Petr Halberstadt se během své profesní pouti setkali s mnoha zajímavými osobnostmi a jsou připraveni tato setkání s vámi sdílet. Každý pořad bude vždy navíc okořeněn zajímavým hostem, který přidá také svoji porci dobré zábavy.

Jeviště, zákulisí, filmový plac to jsou místa, která nás lákají a leckdy vyvolávají otazníky, zda je na těchto místech skutečně tak veselo jak se někdy říká. Nebo je to prostě jen práce jako každá jiná? Co se vlastně dá zažít při práci v divadle nebo při natáčení. Jaké byly ve skutečnosti naše herecké legendy? A nejen oni. Co naši malíři? Nebo špičkový lékaři?

V brněnské premiéře, která je plánována na 4. 10. 2019 v Divadle Bolka Polívky se můžete těšit na samotného principála Bolka Polívku.

Vstupenky k dostání na www.stageart.cz

Štítky eh!, život je krásnej, stageart, divadlo bolka polívky, Miroslav Etzler, Petr Halberstadt, divadlo, Bolek Polívka, premiéra

EH! Život je krásnej! aneb zábavné vzpomínání Miroslava Etzlera a Petra Halberstadta   |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.