Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Burger Street Festival, Chillibraní, Den Starobrna, minipivovary a Evanescence

Tak ten začátek září vezmeme pěkně zostra, a to doslova. Po chilli festivalu přijde vhod něco na zakousnutí, či na zapití. A pokud se na září a podzim ještě necítíte, tak se inspirujte a odjeďte na zimu nomádit do teplých krajin.

Dvojnásobní držitelé ceny Grammy Evanescence se po roce a půl vrátí do Česka na samostatný koncert. Tentokrát se ale se svým nejnovějším albem Synthesis zastaví i v Brně. V Hale Vodova kapela v čele se zpěvačkou Amy Lee vystoupí ve čtvrtek 5. září.

Burger Street Festival u Vaňkovky představí od pátku 6. až do neděle 8. září nejlepší burgrárny, hranolkárny a zmrzlináře v centru Brna.

Máte doma malého koumáka? Anebo vy sami rádi louskáte tajemství kolem nás? Pak neváhejte a přijďte v pátek 6. září nebo v sobotu 7. září do areálu Dopravního hřiště Riviéra Brno. Vydáte se zde za báječným dobrodružstvím vědy, techniky a historie – na Festivalu vědy s Jihomoravským krajem. 

Co pro vás chystá Národní divadlo Brno na další sezónu? Přijďte v pátek 6. září na open-air koncert na piazzetě před Janáčkovým divadlem a uslyšíte hudební čísla z připravovaných premiér i titulů, na které se můžete v nové sezoně těšit.

Minifestival malých pivovarů na brněnském Zelném trhu, bude mít pokračování na od pátku 6. do neděle 8. září. Netradiční ochutnávky piva budou rozšířeny o několik dalších pivovarů a živé kapely.

Láká vás práce pod palmami s počítačem na klíně? Tak se staňte digitálním nomádem! Festival digitálních nomádů míří v sobotu 7. září do brněnské Expediční klubovny. Na akci potkáte zkušené nomády, kteří zde sdělí své praktické zkušenosti, příběhy a tipy. Poznáte spoustu zajímavých lidí, které možná brzdí v nastartovaní svého snu stejné důvody jako vás.

Den Starobrna, sobota 7. září, je už tradiční brněnskou akcí nejen pro milovníky piva. Čeká vás autogramiáda s hráči HC Kometa Brno, DJské duo Malalata, vystoupení kapely Chinaski, Eddie Stoilow a další koncerty.

V sobotu 7. září se po roční pauze vrátí na brněnskou riviéru Chillibraní & Chilližrout 2019 – festival chilli papriček a všeho, co je pálivé. Festival slibuje spousty pikantního jídla, rozmanitou kuchyni, zmrzliny, dorty, cukrovou vatu a jiné pochutiny, ale na své si přijdou i ti, kteří pálivé nemusí. 

Štítky Tipy na týden, kultura, koncert, hudební skupina, Brno, festival, Amy Lee, Vaňkovka, Česko, minipivovar, Národní divadlo Brno, HC Kometa Brno, Janáčkovo divadlo, Chinaski

TIPY NA TÝDEN: Burger Street Festival, Chillibraní, Den Starobrna, minipivovary a Evanescence  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.