Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pokračování slavného animáku nebo Tarantinův trhák. Kino Lucerna nabídne hned čtyři novinky

PR článek

V brněnském kině Lucerna se i přes prázdninový režim, zahrnující kratší víkendové promítání, představí hned čtveřice filmových premiér pro malé i velké diváky. V programu nebudou chybět ani mnohokrát reprízované hity jako Ženy v běhu nebo Teroristka. 

Mezi premiérovými tituly se jako první představí již čtvrtý díl oblíbené animované pohádky ze světa hraček s názvem Toy Story. Příběh šerifa Woodyho a vesmírného kosmonauta Buzze Rakeťáka nás opět zavede k dalším dobrodružstvím. Tentokrát budou hrdinové zachraňovat podomácku vyrobenou hračku Vidlíka. Toy Story 4: Příběh hraček dokáže zaujmout jak děti, které si užijí svižný a emotivní příběh, tak i dospělé, jež ocení vrchol současné animace a nostalgické vzpomínky na předchozí díly. Na plátnech Lucerny v odpoledních nebo podvečerních hodinách již od 8. srpna.

O necelý týden později ožije sál pořádnou letní party komedií. Z Brna se přesuneme na slunný španělský ostrov Ibiza, kde nás bude bavit převážně hlavní herecká hvězda Christian Clavier, kterého můžete znát jako Asterixe či oddaného sluhu z Návštěvníků. Snímek Ibiza představuje esenci odlehčené komedie, u které se uvolníte, pobavíte a užijete si libozvučnou francouzštinu. Film se promítá pouze v originální verzi s českými titulky, a to od 13. srpna vždy ve 20:30.

Další novinkou je česká pohádka o lásce, o boji se zlem, ale také o bájných hodinkách varujících před smrtí. Hodinářův učeň mimo dobrodružnou cestu plnou strastí a složitých úkolů láká také na věhlasné herecké obsazení. Mezi persony, které se představí na plátně patří například Jana Plodková, Jaroslav Plesl, Václav Neužil ml. či charismatický Viktor Preiss. Pohádkový výlet můžete podniknout již 15. srpna, vždy v čase podvečerním.

Posledním premiérovým snímkem bude téměř tří hodinová podívaná z prostředí Hollywoodu pod taktovkou kultovního režiséra Quentina Tarantina. Jeho devátý film s názvem Tenkrát v Hollywoodu pojednává o dobách, kdy řádila sekta masového vraha Charlese Mansona. Mimo jiné bude diváky bavit duo hlavních hrdinů Leonardo DiCaprio a Brad Pitt, jež ztvární televizního herce a jeho kaskadéra. Dlouho očekávaný trhák bude Lucerna kvůli délce filmu promítat v netradičním čase 20:15 již od 15. srpna.

Srpnový program nezapomíná ani na oblíbené české kousky jako je Teroristka s Ivou Janžurovou, jež se v první polovině prázdninového měsíce představí ve čtyřech večerních projekcích. Obdobně pak hojně navštěvované Ženy v běhu, které se ve sportovním outfitu vydají do přírody celkem ve třech promítacích dnech. 

Veškeré informace o časovém rozvržení projekcí, uplatnění slev a možností rezervace naleznete na webových stránkách kina.

Autoři | Foto Mikuláš Valíček

Štítky kino lucerna, film, promítání, Palác Lucerna, Ženy v běhu, kino, Buzz Rakeťák, Toy Story: Příběh hraček, Toy Story 4: Příběh hraček, Christian Clavier, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Quentin Tarantino, Ibiza, Charles Manson

Pokračování slavného animáku nebo Tarantinův trhák. Kino Lucerna nabídne hned čtyři novinky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.