Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Festival MUNI 100, Slavnosti moře, Three Days Grace a poslední ohňostroje

Vždy je co oslavovat! Ať už kulaté výročí univerzit, to že máme v Brně možnost studovat či třeba jen slunečné počasí a dobrou náladu. A k oslavám patří co? Ohňostroje přeci! Tento týden máte poslední šanci užít si podívanou.

Kapelu Three Days Grace fanoušci milují a oni zase milují zdejší publikum! Na říjnovém pražském koncertě v přeplněné Malé sportovní hale kapela opět dokázala, že její energie a vzájemná interakce s publikem perfektně funguje. Tentokrát vezeme oblíbené Three Days Grace v rámci oslav 25. narozenin RfP do brněnské metropole na hrad Špilberk a doufáme, že hradby vydrží. V pondělí 10. června se můžete těšit na opravdu výjimečnou atmosféru rock-metalového koncertu s nádechem grunge, a to vše v jedinečném prostředí hradu ze 13. století.

Ve středu nás čeká poslední soutěžní ohňostroj na přehradě. Představí se nám norská skupina s ohňostrojem Bojuj za své sny. Tento konkrétní příběh je o snech a cílech v našem životě. Vezmou vás na cestu po světě, prostoru a čase a budeme vám vyprávět o snech a proč byste se jich nikdy neměli vzdávat, ale měli byste i v životě za ně bojovat.

Sedmý ročník multižánrového open-air festivalu na okraji Brna v části Maloměřice a Obřany se uskuteční v pátek 14. a v sobotu 15. června 2019 opět na fotbalovém hřišti Borky. Čekají vás dva dny plné muziky, divadlo, filmy, busking stage, výstavy, skvělé pivo a občerstvení.

Tradiční závěrečný ohňostrojný muzikál na počest jubilujících brněnských univerzit bude v sobotu 15. června nad hradem Špilberk. Design a produkci zajistí společný IGNIS BRUNENSIS Team pod vedením společnosti Flash Barrandov SFX. Ohňostroj nese název Gaudeamus Igitur.

Letos slaví 100 let rovnou dvě brněnské univerzity. Prožijte velké finále oslav 100 let od založení Masarykovy univerzity v sobotu 15. čevna na Festivalu MUNI 100 na festivalu, který je otevřený všem – akademikům, absolventům, studentům i široké veřejnosti. Těšit se můžete na odpoledne plné hudby, zábavy a skvělé gastronomie! Můžete se těšit na vystoupení Vojtěcha Dyka & B-Side Band s bandleaderem Josefem Buchtou.

Mendelova univerzita také slaví 100 let! A slavit se bude na Fotbalovém stadionu za Lužánkami. Jak jinak než hudbou. Vystoupí zde Voxel, kapela Zrní a Aneta Langerová.

Jubilejní desáté pokračování food festivalu zaměřeného na ryby a plody moře, Slavnosti moře, se i v letošním roce uskuteční v parku Kraví hora. Během víkendu 15. a 16. června se návštěvníkům představí Bistro Ocean48 s dalšími předními brněnskými i mimobrněnskými restauracemi. Slavnosti moře nabídnou kromě kvalitního exotického jídla, bohatou nabídku moravských vín, kávy a dalších pochutin za doprovodu latinoamerických rytmů

 

Štítky Tipy na týden, kultura, slavnost, moře, Three Days Grace, ohňostroj, Masarykova univerzita, univerzita, hudební skupina, Brno, Špilberk, Aneta Langerová, Vojtěch Dyk, Josef Buchta

TIPY NA TÝDEN: Festival MUNI 100, Slavnosti moře, Three Days Grace a poslední ohňostroje  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.