Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

RECENZE: Střelená Rebel Wilson baví v nové netflixovské komedii

Netflix. Obchodní gigant a momentální šampion na vrcholu streamovacích služeb. Krom licencovaných děl zde najdete i původní tvorbu, tzv. Netflix Originals, a poté jakési hybridy. Malá mutantí děťátka velkých hollywoodských studií a streamovacího numero uno.

Isn't it Romantic je valentýnská (tedy alespoň pro zámořské diváky) komedie o dívce, která nemá ráda romantické filmy a díky loupeži, při které se praští do hlavy, se do jednoho dostane. Nastává série lehce parodických scén, které si dělají srandu z romantických klišé. Režisér sem tam přihodí nějaké muzikálové číslo a nakonec přijde tolik potřebné rozuzlení spojené s poučením.

Snímek vznikl ve spolupráci Warner Bros. a Netflixu. Přičemž Warneři distribuují snímek do kin pouze v USA. Netflix zase tuhle podívanou distribuuje online ale jenom v Evropě. Jde o zcela nový druh marketingu, se kterým se, k nelibosti mnoha diváků, budeme setkávat stále častěji. Jak ale dopadl samotný biják? Mrkněte na nový Filmáč.


Filmáč vzniká ve spolupráci se studentskou televizí Studex.

Autoři

Štítky filmáč, recenze, kultura, filmy, Isn't It Romantic, Netflix, Rebel Wilson, komedie, Warner Bros., USA, Evropa

RECENZE: Střelená Rebel Wilson baví v nové netflixovské komedii  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.