Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Prago Union, WWW, Mydy Rabycad, Horkýže Slíže, Lenka Filipová a Evropský den mozku

V týdnu se v Brně sejde výběr umělců z Česka i Slovenska různorodých stylů. Až budete plánovat, na kterou akci vyrazíte, do karet vám hraje pondělí, jelikož 11. března je Evropský den mozku. Tak pořádně zapojte závity, ať vyberete to nejlepší.

Palčivá otázka budící každého fanouška Mydy Rabycad ze sladkých snů je „Co je to Mydy Rabycad?" Je to i vaše otázka? Chcete to zjistit? Zavítejte do světa, kde nic není nemožné a doražte ve středu 13. března do Metro Music Baru na koncert pražské kapely, která hraje především fúzi electroswingu a dalších stylů elektronické hudby, kterou sami nazývají glamtronic.

Nadační fond studentů FF MU a Filozofická fakulta Masarykovy univerzity vás srdečně zvou ve středu 13. března do kultruního centra Babylon na XXII. ročník Reprezentačního plesu FF MU, tentokrát s tématem V říši divů.

Dvojkoncert jedné z nejoblíbenějších česko – slovenských kapel. Oholte nohy a přijďte na silné refrény, Horkýže Slíže budou hrát ve středu 13. a ve čtvrtek 14. března na Flédě.

Benefiční festival Dagmar music fest – DMF ve svém sedmém pokračování přiváží v pátek 15. března do klubu Kabinet MÚZ  hvězdnou sestavu. Na jednom pódiu během večera vystoupí Prago Union a W.W.W.. Tím páteční party neskončí, pokračovat bude člen MUAH! crew Tom Holič se svým live setem. Výtěžek festivalu je poté věnován dětem z brněnského Dětského domova Dagmar a využit výhradně k hrazení jejich kulturních, sportovních, volnočasových a poznávacích aktivit.

Ektor vydal začátkem února 2019 své sedmé studiové album jménem “Marko”. Po velkém křtu desky v pražském Foru Karlín začátkem března ho bude čekat pouze pár exkluzivních koncertů, ale naše Fléda nesmí chybět! Pište si do diářů, že v sobotu 16. března bude Ektor na Flédě.

Po neuvěřitelných patnácti letech přichází zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová s novým studiovým albem Oppidum. V rámci turné vystoupí v neděli 17. března v Brněnském Sono music centru. Na pódiu nebudou chybět hudební hosté, včetně virtuózního hráče na keltskou harfu Seana Barryho, se kterým se celá deska připravovala.

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Tipy na týden, kultura, Lenka Filipová, Česko, Slovensko, Filozofická fakulta Masarykovy univerzity, Brno, styl, Fléda, koncert, Kabinet múz, Dětský domov Dagmar, hudební skupina, Babylón

TIPY NA TÝDEN: Prago Union, WWW, Mydy Rabycad, Horkýže Slíže, Lenka Filipová a Evropský den mozku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.