Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Rána pro fanoušky The Prodigy. Zpěvák skupiny Keith Flint byl dnes nalezen mrtev

Smutná zpráva dnes obletěla svět. Zpěvák a frontman legendární britské skupiny The Prodigy byl dnes nalezen mrtev ve svém domě v Essexu. Flintovi bylo pouhých 49 let. Podle vyjádření oficiálního instagramového účtu kapely spáchal Keith sebevraždu.

„Nemůžu uvěřit, že to píšu. Náš bratr Keith si vzal život. Jsem šokovaný, ku*va nasraný, zmatený a mé srdce zlomené.." napsal na Instagram člen kapely Liam Howlett.

Svérázný zpěvák, který budil emoce nejen svým osobitým hlasem, ale i vzhledem, se přidal k dnes již legendární britské skupině v roce 1990. Původně v kapele působil pouze jako tanečník, poprvé se jako zpěvák zapsal do povědomí fanoušků hitem Firestarter.

Kapela aktivně působila až do současnosti. V květnu měla dokonce vyrazit na turné po USA. Fanoušci mohli v Česku The Prodigy naposledy vidět na festivalu Rock for People, kde vystoupili jako jedni z hlavních headlinerů.

Foto repro youtube | Zdroj The Guardian

Štítky Keith Flint, prodigy, úmrtí, The Prodigy, hudební skupina, Liam Howlett, Essex, Instagram, Rock for People, USA, Česko

Rána pro fanoušky The Prodigy. Zpěvák skupiny Keith Flint byl dnes nalezen mrtev  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.