Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Swingový večer, Mandrage, Tafrob, Tonya Graves, Sněhurka na ledě

Nezamrzli jste ještě? Pokud vydržíte do konce týdne, tak uvidíte, že na ledu se dá fungovat dokonce i s nadšením a úsměvem. Do té doby jsem připravila seznam akcí, které rozproudí krev a rozehřejí ztuhlé kosti. Protože zmrzlý čtenář, špatný čtenář.

Ve středu 30. ledna v Sono Centru se uskuteční velký swingový večer se vzácnými hosty z Čech i Velké Británie, Sono Swing Gala. Program sestavil nejvýznamnější český swingový zpěvák Jan Smigmator, kterého doprovodí band Felixe Slováčka a hlavním zahraničním hostem bude Mitch Winehouse, otec Amy Winehouse.

Mandrage si zřejmě udělají hezké dva dny v Brně. Na Melodce budou mít totiž dva koncerty. První ve středu 30. a druhý ve čtvrtek 31. ledna. Toto klubové turné by po několika letech mělo ukázat kapelu "nahou", tedy bez velkých světel a efektů. Půjde tak především o hudbu a kontakt s fanoušky, zaznít by měly zejména starší písně, ale samozřejmě dojde také na největší hity kapely.

Tafrob pokřtí v pátek 1. února v Kabinetu múz svou novou desku Není co ztratit 2. A tím to nekončí, ten večer totiž bude rovnou trojitý křest. Daniel pokřtí svoje EP, který mu produkoval DJ Fatte a a přijde řada i na novou desku 1991 od Michajlova.

Reprezentační ples MENDELU k výročí 100 let od založení bude v pátek 1. února v Besedním domě. Večer si můžete vychutnat na vlnách swingu a dalších melodií v podání Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers.

Tonya Graves, která 16 let působila v kapele Monkey Business, bude mít koncert v sobotu 2. února v Mersey. Bude to poprvé, co vystoupí v tomto klubu. Navíc po koncertě následuje párty. Můžete se těšit na večer plný popu a blues.

To by bylo, aby se nejkrásnější muzikál na ledě nedostal taky do Brna! V sobotu 2. února si v hale Rondo užijete pohádkové představení Sněhurka na ledě.

 

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Tipy na týden, kultura, Tonya Graves, Sněhurka, hudební skupina, koncert, HC Kometa Brno, Amy Winehouse, Jan Smigmator, Felix Slováček, Mitch Winehouse, Velká Británie

TIPY NA TÝDEN: Swingový večer, Mandrage, Tafrob, Tonya Graves, Sněhurka na ledě  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.