Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na brněnském výstavišti zahrají v létě příštího roku legendární The Offspring

Rockoví fanoušci z jižní Moravy můžou jásat. Do Brna totiž příští rok dorazí legendární The Offspring. Na brněnském výstavišti zahrají 21. srpna, vstupenky startují na 1190 korunách.

Americká punkrocková partička The Offspring přijede do Česka na oslavu čtvrt století festivalu Rock for People, kde naposledy zahráli jako headlineři před dvěma lety.

Pořadatelé si však přichystali dva narozeninové koncerty: 20. srpna 2019 v Amfiteatru na hradě Loket a o den později na výstavišti v Brně. V obou případech se areály otevřou již v 15 hodin a návštěvníci se mohou těšit na dvě zahraniční a jednu domácí předkapelu.

Vstupenky jsou již v prodeji na GoOut.cz

The Offspring založil v polovině 80. let kytarista Bryan "Dexter" Holland a basista Greg K, tehdy ještě pod názvem Manic Subsidal. Jejich první velký úspěch přišel v roce 1994 s vydáním třetího studiového alba Smash, které se stalo dosud nejprodávanějším albem, jaké kdy vyšlo na indie labelu.

Desky se prodalo přes 12 milionů kusů a dočkalo se hned šesti ocenění platinové desky. Následující alba jako Ixnay on the Hombre, Americana či Conspiracy of One sice na úspěch Smash nedosáhly, ale i tak získala platinové desky. Na festivalu Rock for People 2016 hráli vedle Massive Attack roli hlavních headlinerů a na loňském vydařeném koncertě v Praze The Offspring opět dokázali, že jich není nikdy dost.

 

Foto klapper.cz

Štítky The Offspring, Brno, koncert, výstaviště, Brněnské výstaviště, Rock for People, Jihomoravský kraj, vstupenka, Česko, Loket, festival, léto, Praha

Na brněnském výstavišti zahrají v létě příštího roku legendární The Offspring  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.