Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Potvrzeno! Příští rok vystoupí ve Slavkově u Brna legendární Sting

Legendární anglický hudebník Sting vystoupí příští rok v České republice. Jeho koncert však nebude hostit Praha, Brno ani Ostrava. Zakládající člen kapely The Police vystoupí 12. července 2019 na zámecké zahradě ve Slavkově u Brna. V rámci akce vystoupí jako hosté také Vojtěch Dyk a B-side Band a Lenka Nová s kapelou Petra Maláska.

Pořadatelé slibují pozoruhodný zážitek. „My Songs bude dynamická show se zaměřením na nejoblíbenější Stingovy skladby a mapující kariéru tohoto šestnáctinásobného držitele ceny Grammy," uvádí pořadatelé.

Diváci tak uslyší skladby jeho sólové kariéry, stejně jako repertoár slavné skupiny The Police, kterou rodák z anglického Newcastle založil. Fanoušci mohou očekávat hity jako “Englishman In New York,” “Fields Of Gold” ,“Shape Of My Heart”, “Every Breath You Take”, “Roxanne”, “Message In A Bottle“ a řadu dalších, které Sting představí v doprovodu své rockové skupiny. 

Vstupenky budou v prodeji od 7. prosince za jednotnou cenu 1690 korun. Další info najdete na oficiální facebookové události.

Foto Martin Kierszenbaum/Sting Facebook

Štítky Sting, Slavkov u Brna, koncert, legenda, The Police, hudební skupina, Vojtěch Dyk, Petr Malásek, Lenka Nová, B-Side Band, Česko, Praha, Brno, Ostrava

Potvrzeno! Příští rok vystoupí ve Slavkově u Brna legendární Sting  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.