Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Do Brna se pro velký úspěch už potřetí vrací fantastičtí Electro Deluxe

PR článek

Oblíbená francouzská formace sedmi nejvyhledávanějších instrumentalistů na francouzské hudební scéně v čele s extrémně podmanivým hlasem amerického frontmana, zpěváka Jamese Copleyho se již po třetí vrací do Brna. Tentokrát však poprvé zahrají na velkém pódiu Sono centra. A to již 22. listopadu.

Základna jejich českých fanoušků neustále roste. Říkají si vlci v rouše beránčím, což naprosto odpovídá. Pod svoji elegantní a charismatickou vizáží totiž skrývají divoké hudební predátory perfektně kombinující jazz, funky a groove. To vše s lehkostí a nadhledem i v technicky náročnějších instrumentálních partech. Od prvotního electro-jazzového zvuku k energií nabitému koktejlu přisprostlého soulu a funku s nádechem noblesy. 

Jsou zásobárnou hudebních talentů, inspirovali se mýtickými "Funk Brothers" a tradicí legendární značky Motown, a pracují jako studioví hudebníci s umělci na značkách Universal a Motown, jako jsou Ben Oncle Soul a Hocus Pocus, kteří se také podíleli na jejich albech.

V srdci groovové scény a se schopností přesahů do jiných žánrů si užili skromného úspěchu ve své rodné zemi Francii, kde se všechna alba dostala na špičku jazzové hitparády, přestože jsou výhradně v angličtině. Jak sami říkají, jsou spíš Deluxe než Electro, nejsou žánrově vázáni a chtějí i nadále posouvat hranice své hudby. 

První hudební šok českému publiku způsobili na Colours of Ostrava. Následně dvakrát navštívili Brno. Poslední koncert v Metro Music Baru byl dopředu beznadějně vyprodán, a proto se pro jejich třetí návrat do jihomoravské metropole pořadatelé rozhodli pro větší prostor moderního Sono centra, kde budete mít dostatek prostoru to pořádně rozjet.

SOUTĚŽ O VSTUPENKU PRO DVA NA ELECTRO DELUXE

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Autoři | Foto Jazz Groove

Štítky Electro Deluxe, soutěž, vstupenky, Brno, Sono Centrum, funk, Motown Records, Colours of Ostrava, Francie

SOUTĚŽ: Do Brna se pro velký úspěch už potřetí vrací fantastičtí Electro Deluxe  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.