Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Svatební víkend na Špilasu, festival jógy, Dušičky a Balkan Bashavel

Babí léto jakoby nás nikdy neopustilo. Když už tedy máme taková tepla, pojďme je smysluplně využít!

Dnes slavíme svátek všech zesnulých. Před víkendem by proto bylo hezké udržet tradici a zajít na hřbitov zavzpomínat na anše zesnulé blízké. V Brně mají o dušičkovém týdnu (od soboty 27. října do neděle 4. listopadu) všechny hřbitovy prodlouženou otevírací dobu. U židenického a Ústředníhi hřbitova se brány otevírají v 7 ráno a zavírají v 7 večer, u všech ostatních se zavírají ještě o dvě hodiny později.

Víte, že v Brně oblíbená párty Balkan Bashavel má už víc než 7 let? A nová sezóna divokých parties právě začíná! Kopec balkan beats a gypsy music, troška cumbie a reggae. A taky všelicos jiného z world music, co naši hosté přinesou v pátek 2. listopadu na Flédu.

I když jsou lidé rozdílní, touha být šťastný většinu z nich spojuje. Cestu k harmonii a vyrovnanosti vám může ukázat festival Live Yoga Love Brno , který se koná v Místodržitelském paláci na Moravském náměstí ode dneška až do neděle. Na programu jsou kromě meditací také hudební a umělecká představení, přednášky, jarmark a ochutnávky z gurmánské veganské kuchyně. Moto akce zní „Jsme si blíž“ a vstupenky je možné koupit na místě.

Plánujete posunout váš vztah a směle vykročit do chomoutu? Právě vám je pak určen Svatební víkend na Špilberku, který se koná v sobotu i v neděli. Návštěvníci si prohlédnou krásné prostory, které lze na hradě pronajmout k obřadu, a zároveň se seznámí s řadou svatebních profesionálů – od návrhářů a stylistů až po cukráře či fotografy. Součástí programu budou módní přehlídky nebo soutěž o šperky.

Víkend pak můžeme zakončit sportovně. Ale nebojte, hýbat se nemusíte. Stačí sledovat a povzbuzovat, například Zbrojovku v neděli od 18 hodin v utkání s Vítkovicemi!

Foto Spilberk.cz | Zdroj MMB

Štítky tipy na víkend, Dušičky, festival, hřbitov, Brno, jóga, Fléda

TIPY NA VÍKEND: Svatební víkend na Špilasu, festival jógy, Dušičky a Balkan Bashavel  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.