Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Burčákový pochod, Slovenská noc, Ekofilm, Lake Malawi, Mucha a Baumaxa

No nemáme se tu na jižní Moravě krásně? Louky, lesy, vinohrady, … Radost objevovat! Ale zvědavost je občas silnější. Tento týden můžete objevit východní kulturu našich sousedů, či zamířit ještě dál a naplánovat si život třeba na Bali!

V úterý 9. října si můžete v Boby centru užít čistou esenci slovenské kultury, Slovenskou noc. Vystoupí zde kapely Para a Billy Barman, ale dojde i na slovenské lidovky, borovička poteče proudem a halušky jsou také přislíbeny.

Kam mizí voda? Proč v létě skoro nepršelo? Všechny tyto otázky řeší festival Ekofilm. Než se naplno pustíte do hloubání nad záchranou planety, přijďte si ve středu 10. října zatančit na Moravské náměstí na zahajovací koncert ve stylu electroswingu v režii Mydy Rabycad!

Chcete získat přehled v online marketingu? Jak vlastně funguje online svět? Přijďte to zjistit ve středu 10. října do Scaly na akci Trendy v online marketingu, kde vystoupí několik odborníků z různých oblastí.

Lake Malawi přivezou, po veleúspěšném zcela akustickém Furch tour v roce 2015, letos jediný akustický koncert do Brna. Nyní, poprvé po dvou letech, si můžete přijít užít výjimečnou atmosféru zcela akusticky laděného koncertu s touhle partou talentovaných a pohodových muzikantů právě do Brna, a to do klubu Živo u Palečka ve středu 10. října.

Tak tohle je jedna z tikajících bomb vysoce explozivního říjnového programu Metra! První vydání Excelent Live Music Night bude v sobotu 13. října a přináší výjimečné, v Brně dosud neviděné spojení dvou největších divočáků současné scény – duo Nikola Mucha a Xavier Baumaxa!

Pracovat přímo z jakékoliv pláže na světě? To je sen, který dnes žijí desítky lidí z Česka. Chceš zjistit, jak patřit mezi ně? Již v sobotu 13. října nás čeká druhý ročník Festivalu digitálních nomádů. Letošní line-up je nabitý známými jmény a cestovateli, kteří vás provedou cestou digitálního nomádství a tématy, které s tím souvisí.

A pokud jste spokojeni v Česku, tak vyrazte o víkendu alespoň do přírody. Že nevíte kam? Co takhle putování osadou vinných sklepů v rámci Burčákového pochodu? Pochod začíná v sobotu 13. října v Mutěnicích.

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Tipy na týden, kultura, Xavier Baumaxa, Nikola Muchová, Ekofilm, jezero Malawi, koncert, Bali, Jihomoravský kraj, Brno, Česko, MYDY, Scala

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Burčákový pochod, Slovenská noc, Ekofilm, Lake Malawi, Mucha a Baumaxa  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.