Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Pivní festival Brno, Bára Poláková na Špilasu, Létofest, G’oldies párty a Noc flamenca

Štvou vás nafrnění známí, kteří sdílí fotky z dovolené? Ale no, zchlaďte se českým pivem, v zahraničí lepší nemají a užijte si léto v Česku doplněné českou muzikou.

V těchto teplech je hašení žízně nutností. A naštěstí bude pěkně v centru, na náměstí Svobody, Pivní festival Brno! Tento festival je oslavou především chutí a zážitků. V termínu 1. – 4. srpna 2018 se v centru Brna představí 25 pivovarů a minipivovarů nejen z České republiky doplněné o stánky s občerstvením a regionálními prodejci.

Dvě řadová alba, hity jako Nafrněná, Po válce nebo Kráva, tři Ceny Anděl, Zlatá a Platinová deska Supraphonu, několikrát po sobě vyprodaný Lucerna Music Bar a řada dalších koncertů – to je ve stručnosti hudební kariéra Barbory Polákové, úspěšné zpěvačky a také herečky. Ale k čemu jsou všechny ty ceny? Nic nenahradí zážitek z živého koncertu energické Báry Polákové, který můžete zažít ve čtvrtek 2. srpna na Špilberku.

Druhý ročník LétoFestu je tady a vychází to na víkend 3.-5. srpna. Tentokrát ale bude na Výstavišti a čeká nás rovnou dvoudenní letní dovádění. Kromě kapel jako jsou Chinaska, Mig 21, Iné Kafé a Wanastowi Vjecy, nás čeká i jediné vystoupení kapely Kabát, které plánují letos v Česku.

G’oldies párty, největší taneční večírek ve stylu 80. a 90. let, si získal v Brně oblibu. Oprašte outfit z let dřívějších a vyrazte v pátek 3. srpna do Sono centra protančit noc na hity, které jen tak někde neuslyšíte.

Ukažte svou jižanskou stránku aspoň během nědělní noci 5. srpna! Čeká nás totiž Noc flamenca na Špilberku. Tradiční Noc flamenca zahájí 27. ročník Mezinárodního kytarového festivalu BRNO´18.

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Tipy na týden, kultura, festival, Barbora Poláková, Brno, Česko, Supraphon, Lucerna Music Bar, Ceny Anděl, Náměstí Svobody, Špilberk, Kabát, Mig 21, Wanastowi vjecy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Pivní festival Brno, Bára Poláková na Špilasu, Létofest, G’oldies párty a Noc flamenca  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.