Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: David Koller, Visací zámek, Meruňkobraní, Balkan Bashavel a Lunetic

Léto nám vlévá energii do těla a tu je potřeba dostat ven. A jak jinak než tancem? Je jen na vás, jestli zvolíte klidnější pohupování na koncertě a budete mít energii na více večerů nebo to vezmete jednou, ale poctivě a protančíte celou noc.

Ve čtvrtek 12. července si můžete užít jedinečný koncert Davida Kollera a poslechnout si jeho písně v pohádkovém prostředí Špilberku.

Ve čtvrtek 12.července také můžete navštívit koncert českého písničkáře Pokáče, který v Brně vystoupí v rámci Vaňkovka festu, který nebude jinde než u Vaňkovky. Na Vaňkovka festu vystoupí také punková kapela Visací zámek, ale v pátek 13. července.

O Balkan Bashavel nepřijdete ani v létě! Divoké křepčení v rytmech balkan beats, gypsy music, cumbie a reggae si tentokrát užijeme na čerstvém vzduchu v pátek 13. července na nádvoří Trojky. Oblíbené DJské duo MALALATA zde opět rozbalí svůj hudební cirkus. A kdo v tom pojede s nimi? Multinárodní kapela s pražskou adresou Mr. Loco a slovenský DJ HRajnOha. To vše na pozadí autorského mappingu od VISUALOVE.

Čtvrtý ročník oslavy židlochovické meruňky s názvem Meruňkobraní připadne opět na druhý víkend o letních prázdninách. V pátek 13. a v sobotu 14. července můžete v Židlochovicích ochutnat meruňku v různých receptech a dospělí i ve vypálené podobě.

Ať (kdysi) chlapeckou kapelu Lunetic zbožňujete nebo nesnášíte, jedno se jejich písním upřít nedá – nostalgie. Přijďte v sobotu 14. července do Prygl Baru a nechte se přesvědčit, že „hudba je tvůj lék“…

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Tipy na týden, kultura, koncerty, koncert, David Koller, Visací zámek, Lunetic, hudební skupina, Vaňkovka, energie, Pokáč, Brno, Špilberk, Mr. Loco

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: David Koller, Visací zámek, Meruňkobraní, Balkan Bashavel a Lunetic  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.