Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Festival Hrady CZ nabídne na Veveří špičky tuzemského popu a rocku a pohodlné zázemí

PR článek

Festival Hrady CZ se přesouvá na Moravu. Návštěvníky čeká našlapaný lineup v atraktivním prostředí nádherného hradu Veveří. Představí se například Divokej Bill, Tomáš Klus, Mandrage, Monkey Business a nově i Škwor, Lenny, Jelen či Slza.

Putovní festival Hrady CZ nabídne v atraktivním prostředí pěti českých a tří moravských hradů, v jejichž blízkosti se koncerty konají, ty nejlepší interprety tuzemské hudební scény. Kromě zavedených hudebníků jako jsou Divokej Bill, Tomáš Klus, Rybičky 48 či Mandrage se fanouškům Hradů CZ představí spousta nových kapel a interpretů, kteří na festivalu ještě nikdy nehráli. Celý lineup festivalu Moravské Hrady, který se na Veveří odehraje 10. až 11. srpna najdete na Facebookové události.

Soutěže talentů, zázemí pro rodiny

Organizátoři nabízejí i atraktivní nehudební program ve formě bezplatného vstupu na prohlídku jednotlivých hradů. Nově pořádají talentovou soutěž pro začínající kapely v jednotlivých regionech, organizují doprovodné sportovní aktivity, přidávají programy pro vyžití rodin s dětmi, wi-fi zóny nebo ještě komfortnější bydlení ve speciálních kempech.

Zdarma prohlídka hradu

Hradní památky, na jejichž prohlídkové okruhy je díky spolupráci s Národním památkovým ústavem se vstupenkou na festival v sobotu vstup zdarma, dodají i letos hudebnímu zážitku specifickou romantickou atmosféru. Organizátoři festivalu Hrady CZ si totiž i nadále zakládají na tom, aby se festivalové areály nacházely co nejblíže od historických hradů.

Line-up je sestaven tak, aby diváci nepřišli o žádné vystoupení, odpadá také zdlouhavé přecházení mezi pódii. Terén festivalových areálů navíc fanouškům zabezpečuje pohodlný výhled na pódia z jakéhokoli místa. Chybět nebude oblíbený páteční hradní karneval s vyhlášením nejlepších masek. Festival Hrady CZ se letos také připojí k oslavám 100. výroční vzniku Československa, ke kterému chystá pro návštěvníky speciální program.

Festival Hrady CZ zvyšuje komfort pro návštěvníky. Zcela nově bude k dispozici takzvaný VIP kemp PLUS, v němž se bude možné cítit na festivalu skoro jako v hotelu. Díky tomu není nutné s sebou na festival brát žádné vybavení pro přenocování – postavený stan, dvě karimatky a dva spacáky budou k dispozici na místě.

Wifi zóny, bankomaty

Hrady CZ se letos také posouvají technologicky, organizátoři v areálech posílí signál telefonů a datových služeb, chybět nebudou wi-fi zóny a v areálu bude k dispozici bankomat. O lepší informovanost návštěvníků se postará i praktická festivalová aplikace. Samozřejmostí jsou VIP kempy se sprchami a splachovacími toaletami, obchod s potravinami či úschovny kol a zavazadel, ale i klasické stanové městečko zdarma. Festival Hrady CZ rozšiřuje i nabídku aktivit pro rodiny s dětmi. Ve spolupráci s partnery festivalu zde budou připraveny dětské koutky, fotokoutky a doprovodné sportovní aktivity.

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA. DĚKUJEME SOUTĚŽÍCÍM, VÝHERCE JSME KONTAKTOVALI SMS ZPRÁVOU

Štítky Hrady CZ, festival, Hrad Veveří, soutěž, hrad, Tomáš Klus, Mandrage, Monkey Business, Morava, rodina, Rybičky 48, rock

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Festival Hrady CZ nabídne na Veveří špičky tuzemského popu a rocku a pohodlné zázemí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.