Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Pivní jóga, Slavnosti moře, festival v Moravském krasu a otevřená Minská

Ačkoliv už jste myšlenkami možná na prázdninách, nic se nemá uspěchat. Takže zpátky k povinnostem Teda pokud nejste ten typ lidí, kteří jezdí už v červnu na dovolenou a pak předběžně všechny provokují. A některé povinnosti si můžeme i zpříjemnit, třeba cvičení. Nebo naopak zjistíme, kam až nás plnění povinností a cesta za snem může dostat.

V úterý 19. si ve Staré Pekárně můžete užít speciální koncert kapely Květy, věnovaný vzpomínce na Filipa Topola (+19.6.2013), na kterém zazní výhradně skladby Psích vojáků v aranžmá kapely Květy.

Nebudeme si nic nalhávat, s přibývajícími roky potřebuje jógu nejeden z nás, aby to ranní vstávání nebylo zas tak náročné. Ale donutit se na lekci jógy zajít je ještě náročnější. Ale na pivo? Tam vás nohy táhnou samy. Ve středu 20.června to můžete spojit v Lužáneckém parku na lekci Beer Yogy.

Podnikatelé, umělci, vědci, sportovci – všichni, kteří už v mladém věku dokážou měnit svět kolem sebe a inspirovat ostatní, se v polovině června sejdou na historicky prvním velkém eventu Forbes 30 pod 30 ve středu 20. června v brněnské FAIT Gallery.

V pátek 22. června se opět zavře provoz Minské pro, aby se se otevřela jen a jen pro vás. Městská část Brno – Žabovřesky pořádá třetí open párty! Slibují ještě lepší program, ještě lepší počasí, a ještě lepší občerstvení.

Morava park fest 2018 je výjimečná akce v srdci moravského krasu, kde si každý posluchač najde to svoje. V sobotu 23. června vystoupí v krásném prostředí zámeckého parku města Blanska interpreti jako je Mirai, David Koller, Sebastian, Aneta Langerová, Rybičky 48 a Jelen.

Největší grilování čerstvých mořských ryb a darů moře je opět tady. Slavnosti moře nás čekají o víkendu 23. a 24. června, již tradičně na Kraví hoře. Staňte se součástí historicky 8. vlny tsunami. Budete mít možnost ochutnat pokrmy, které se ještě nikdy na Slavnostech nepodávaly.

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl, Neuvěřitelné Brno

Štítky Tipy na týden, kultura, slavnost, moře, jóga, Moravský kras, festival, Filip Topol, Aneta Langerová, David Koller, hudební skupina, Rybičky 48, Mirai, Fait Gallery

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Pivní jóga, Slavnosti moře, festival v Moravském krasu a otevřená Minská  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.