Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Muzejní noc, prvoligový fotbal zadarmo, Ochutnej Česko a regaty na Prýglu

Dočkali jsme se konce pracovního týdne a s tím vyvstává otázka - co o víkendu? Máme pro vás pár zajímavých tipů!

V pátek 18. května nás čeká otevřený festival nezávislé kultury, umění, sportu a dobrého jídla a pití v brněnském parku Lužánky, který pořádá kavárna Ponava. Užijte si parkovou pohodu, která potrvá až do neděle 20. května.

Zápas o všechno. Tak by se dal charakterizovat sobotní duel mezi Zbrojovkou a Jihlavou, při kterém musí brněnští bezpodmínenčně vyhrát. Pro co nejlepší kulisu se hráči a kluboví činovníci rozhodli, že budou vstupenky zdarma! Výkop je v sobotu v 16 hodin.

Po oba víkendové dny se bude na přehradě konat 47. Brněnská mezinárodní regata juniorů. Startovat budou veslaři ze sedmi států. „Včetně posádek z partnerských měst Brna, a to z Kaunasu, Vídně, Poznaně, Lipska a Bratislavy,“ zdůraznil ředitel regaty Jaroslav Kučera. Závody pořádané TJ Lodní sporty po oba dny začínají v 8.30 a potrvají do 17 hodin. Cíl je poblíž přístaviště dopravního podniku.

 

Co je DAFF? Přehlídka mladého designu, umění, módy, floristiky, gastronomie. Neboli Design, Art, Fashion, Flowers a Food. Přijďte do parku Lužánky v sobotu 19. května ochutnat, pokochat se a třeba i nakoupit.

Co můžeme být více tradičního než české pochutiny na historickém hradě Veveří? Přesně takový je festival Ochutnej Česko. Ideální tip na výlet v sobotu 19. května.

Jste spíše noční tvor a milujete umění či historii? Muzejní noc je akce šitá vám na míru. Už čtrnáctý ročník festivalu Muzejní noc zavítá i do Brna, muzea a galerie se veřejnosti otevřou v sobotu 19. května. Pro tuto noc vyměňte hospody a kluby za kulturu.

 

Autoři | Foto Moravská galerie

Štítky tipy na víkend, Muzejní noc, Česko, umění, festival, Lužánky, Brno, Jaroslav Kučera, Jihlava, Vídeň, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Muzejní noc, prvoligový fotbal zadarmo, Ochutnej Česko a regaty na Prýglu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.