Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zloděj napálil prodavačku, ukradl šperky za 250 tisíc

V úterý odpoledne navštívil zlatnictví na Orlí ulici v Brně zatím neznámý muž, který pod záminkou výběru šperků pro módní přehlídku nepozorovaně odcizil zlato za čtvrt milionu korun.

Asi čtyřicetiletý muž byl dle vyjádření tiskového mluvčího policie Pavla Švába působil velmi přesvědčivě. "Aby dodal vážnost svým slovům, na pult položil balíček bankovek," sdělil Šváb. Prodavačka začala na pult vytahovat šperky na výběr. Nevšimla si však, že když se otočila pro další plato se zlatem, vždy z předchozího několik šperků zmizelo. "Nakonec muž, který hovor prokládal ruskými slovíčky, odešel bohatší o šperky za 250 tisíc korun," dodal tiskový mluvčí. 

Dle popisu policie byl muž robustní postavy, bílé pleti, ve věku asi 40 let. Měří zhruba 180 cm a nosí bradku. V den krádeže měl na sobě oblečenu tmavě hnědou bundu, světlou košili  a tmavě modré  rifle, kolem krku šálu. Policie žádá ty, kteří by měli informace o muži na fotografii, aby kontaktovali linku 158 nebo přímo vyšetřující kriminalisty na telefonu 974 624 477.

Štítky policie, zloděj, šperky, Orlí ulice, Brno, zlatnictví, šperk, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj napálil prodavačku, ukradl šperky za 250 tisíc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.