Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Žena měla strach o život, tak se utábořila před vojenským areálem

Stan si v neděli odpoledne před vjezdem do areálu Krajského vojenského velitelství ve Štefánikově ulici v brněnském Králově Poli rozdělala šestatřicetiletá žena. Pracovníkovi ostrahy sdělila, že před vojenským objektem hodlá stanovat dlouhodobě.

Hlídce městských policistů vysvětlila, že se k nezvyklému kroku rozhodla, protože má strach o život. „Doplnila, že bývalý partner jí údajně zamořil byt chemikáliemi, vypsal za její zabití odměnu ve výši pětadvacet milionů korun a vše je součástí širšího spiknutí,“ informoval mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Záležitost žena podle svých slov řešila i s policejním prezidentem a nyní se rozhodla utábořit před vojenským areálem, protože pod dohledem jeho kamer se cítí bezpečně. „Setrvat na místě hodlala až do chvíle, kdy specialisté odeberou vzorky z jejího bytu k chemické analýze,“ podotkl mluvčí.

Strážníci se spojili se státními policisty, aby zjistili, zda se na ně dotyčná skutečně obrátila. „Republikoví kolegové potvrdili, že ženu znají a že trpí dlouhodobějšími psychickými problémy. Tomu nasvědčoval i její velmi zmatečný způsob komunikace a špatná orientace v realitě,“ uvedl Ghanem.

Hlídka proto přivolala zdravotníky, kteří ženu převezli do psychiatrické nemocnice.

Místo události:

Autoři

Štítky stan, blázen, tábor, štefánikova, královo, pole, spiknutí, krimi, chemikálie, vojáci, zprávy, 2014

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena měla strach o život, tak se utábořila před vojenským areálem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.