Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zemřelo jedno z dětí zraněných při sobotní nehodě na svitavské I/43

Jedno ze tří dětí školního věku, které se zranily v sobotu při dopravní nehodě u Krhova na Blanensku, v nemocnici zemřelo. Záchranáři chlapce po havárii resuscitovali a vrtulník jej v kritickém stavu převezl do nemocnice v Brně. Těžkým zraněním ale dítě podlehlo. Dnes to řekla mluvčí Fakultní nemocnice Brno Anna Mrázová.

V péči lékařů zůstávají ještě dvě děti. Jedno utrpělo těžká zranění a jeho stav zůstává vážný, druhé je ve stabilizovaném stavu se středně těžkými zraněními.

Nehoda se stala v sobotu krátce před 13:00 na hlavním silničním tahu Brno-Svitavy. Škoda Superb, ve které cestoval řidič se třemi chlapci, se čelně střetla s protijedoucím renaultem. Cestovali v něm řidič s jedním dospělým spolujezdcem. Zranění, většinou těžká, utrpěli všichni účastníci nehody.

Zdroj ČTK

Štítky nehoda, Svitavy, Blansko, Krhov, Brno, silnice, havárie, úraz, Fakultní nemocnice Brno, okres Blansko, Renault, Škoda Superb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zemřelo jedno z dětí zraněných při sobotní nehodě na svitavské I/43  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.