Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Z nehody se dvěma motocykly si cyklista odnesl těžké zranění

V sobotu došlo k nepříjemné nehodě na silnici mezi Blanskem a Šebrovem. Do cyklisty, který jel v opačném směru než dva motorkáři, postupně narazili oba mladí řidiči. První kvůli kombinaci mokré vozovky a nepřiměřené rychlosti, druhý se pak lekl situace, která před ním nastala. Cyklista utrpěl těžké zranění a musel být převezen do nemocnice.

"Mladý motocyklista jedoucí od Blanska nezvládl na mokré vozovce prudkou pravotočivou zatáčku, upadl na vozovku a jím řízený motocykl přejel do protisměru, kde narazil do cyklisty," popsala situaci mluvčí policie Alice Musilová.

Za ním jedoucí osmnáctiletý motocyklista dle dosavadních zjištění nedodržel bezpečnou vzdálenost a když viděl, co se stalo před ním, začal brzdit. Motocykl však dostal smyk a situace se opakovala. Přejel do protisměru a rovněž narazil do protijedoucího dvaapadesátiletého muže na kole.

Toho záchranáři převezli s těžkým zraněním do brněnské bohunické nemocnice. Oba mladí motorkáři vyvázli bez zranění. Nehoda zůstává stále v šetření dopravních policistů. Na motocyklech a jízdním kole vznikla předběžná škoda za šedesát tisíc korun.

Štítky nehoda, Blansko, cyklista, motorky, motorkáři, motocykly, zatáčka, mokro, policie, zranění, úraz, motocykl, Nemocnice Bohunice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z nehody se dvěma motocykly si cyklista odnesl těžké zranění  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.