Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Líšni ráno zemřel motorkář, řidič mu nedal přednost

V Brně-Líšni zahynul dnes ráno při dopravní nehodě sedmapadesátiletý motocyklista. Na křižovatce v Drčkově ulici mu podle dosavadních poznatků policistů nedal přednost pětadvacetiletý řidič osobního auta. Dnes to řekla mluvčí policie Andrea Straková. Motorkář na místě zraněním podlehl.

AKTUALIZOVÁNO

Kolize se stala v půl sedmé ráno. Na místo dorazili jako první hasiči.

"V době příjezdu hasičů oživovali zraněného motorkáře svědkové události. Hasiči převzali resuscitaci a současně likvidovali pomocí dvou vodních proudů požár vraku motorky a poškozeného vozidla. Záchranná služba po příjezdu pokračovala v oživovacích pokusech. Motorkář však na místě svým zraněním podlehl," uvedl mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška.

Čtyřiadvacetiletý řidič automobilu vyvázl bez zranění, pomoc mu však poskytl hasič vyškolený pro posttraumatickou péči. "Škoda se předběžně odhaduje na 140 000 korun. Míra zavinění se stále vyšetřuje, ale z prvotních informací vyplývá, že příčinou nehody bylo nedání přednosti ze strany řidiče automobilu," uvedla doplnila Straková.

Čtyřproudá silnice byla v době záchranných prací uzavřena. Následně policisté začali dopravu usměrňovat a provoz svedli do dvou pruhů. 

Zdroj ČTK

Štítky motorkář, motocykl, nehoda, smrt, zemřel, brno, Líšeň, přednost, úraz, Jaroslav Mikoška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Líšni ráno zemřel motorkář, řidič mu nedal přednost  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.